Ağırlık çalışmaları boyu kısaltırmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese teşekkürler cevaplarınız için peki göğüs antremanı için sorumu yanıtlıcak olan varmı 1. sayfada :)

Arkadaşlar sanki benim göğüs bölgemde yağlanma var.. Göğüs ağırlık antemanları oradaki yağı yakarmı yoksa ayrı birşey yapmak zorundamıyım? Bide göğüs antremanını 3x15 yaptım kol antremanıda 3x15 yaptım kol antremanında 5kg luk dambılla göğüs ise 3kg luk dambıllarla yapmayı düşündüm. Acaba göğüsü 3x20 yapsam bi zararı olurmu?

Bence kendini bu kadar sıkıntıya sokma daha yaşın 14 bu sporada başlaman için biraz küçük gibi 18 yaşında olsan boy kısalma derdinde olmazdı :) bu sporu yapıyorsan dedikodulara,koca karı laflarına bakmayacaksın işde istedigini ye eritirsin sporda,yagı kasa çevirmek,boyun kısalır,vücudun sarkar bırakırsan,cinsel gücün düşer,penisin ufalır,meyve yeme yag papar,günde 20 km koşman lazım,hayvan gibi olursun,oha 7 ögün yiyorsun bide zayıflıcanmı,ben gitsem vg'ye 3 ayda hayvan gibi olurum:) vs vs bölgesel zayıflama yok varsada ben bilmiyorum en iyi yag yakma yöntemi diyet + agırlık gerisi hikaye bana göre 3x20 yapsan bi zararı olmaz faydasıda olmaz kendini zorlamadıkça şok yapmak lazım vücuda

bence yaşın küçükse ve vücudunu geliştirmek istiyorsan yapabileceğin en güzel spor yüzmedir,kolların omuzların gelişir,boy da kısaltmaz

2nizide teşekkür ediyorum :) Evet, aslında spor için yaşım küçük ama forumda bazı yaşıt oldugum arkadaşların fotoğraflarını görüpte etkilendim ve "niye benim böyle vücudum" yok diyerekten başladım :D

küçük diye birşey yoktur yaşa göre evreler vardır 15 yaşındaki biri 100 kilo kaldırıyorsa problem vardır ama 5-10 kilodan birşey olmaz hatta 30-40

Back
Yukarı