Steve Austin
Üye
Bakalım bekliyoruz,bende bugun deadlıft yapacagım bacak gunu bugun ama deadlıftı bacak gunune dahıl edıyorum.Ben maksımum 20-20 15 tekrar,40 40-10 tekrar,50-50 8 tekrar ve 60 60 6 tekrar yapacagım
200 kıloda sana da basarılar.

arkadaşımız 48 kg derken 48 lbs demiş olmasın48 kg bide dumbell la shoulder press, yazar burda mübalağa sanatından yararlanmış
Aaa evet kusura bakmayın,karıştırmışımarkadaşımız 48 kg derken 48 lbs demiş olmasın
Eğer bu formu 20 yaş üstü birinden görseydim,ağır konuşurdum.Önce gidip teknik öğrenip,hareketi full range of motion ile yapmasını söylerdim,aslında aynı şeyler senin içinde geçerli.Ama yaşının 17 olması,beni bu tarz ithamlara gitmemde durdurduteşekkürler @Savino89 zaten ben hacim ant yaptığım için çoğu ant da ilk hareketin 4. seti powerlift oluyo,mesela 195 deadlift yaptım geçen hafta tek tekrar,benchde 120 yaptım tek tekrar.Ve ben gerçekten bunun işe yaradığını düşünüyorum
@orhan09 195 yaptım en son onu çekmedikte ağustosta 180kg video çekmiştim haftaya kadar bunla idare et,sırt gününde 195 i koyarım,belki 200 denicem artık şansına hangisi gelirse
Bende tekrar izledimde çok zorlanmışım ya[DOUBLEPOST=1421448828][/DOUBLEPOST]Şuan aslında bu konu bu yüzden benim için önemli,bana anı defteri gibi olcak,böyle eskilere bakıp eğlenicem ilerde
![]()
Nerede yaşıyorsunuz? Merağımdan soruyorum dateşekkürler,ben dediğim gibi 2 ay önceye kadar belle kaldırmamız gerektiğini düşünüyodum bacaktan destek almadan,onun içinde çok sakat duruyo videoda.Cuma günü 195 yada 200 kg videosunu atıcam,düzelttiğimi görürsünüz orda![]()
Nerede yaşıyorsunuz? Merağımdan soruyorum dateşekkürler,ben dediğim gibi 2 ay önceye kadar belle kaldırmamız gerektiğini düşünüyodum bacaktan destek almadan,onun içinde çok sakat duruyo videoda.Cuma günü 195 yada 200 kg videosunu atıcam,düzelttiğimi görürsünüz orda![]()