Word de yazdığım mesajı copy-paste yaptığımda intrenal server hatası veriyor.
Notepade yapıştır, type formatting bilgisi silinsin oradan tekrar kes buraya yapıştır. Genelde çoğu programda type formatting hataya yol açar.[DOUBLEPOST=1405102143][/DOUBLEPOST]
Tevfik Erzon kardeş
Sen evde çalışmak konusunda tecrübeli olduğundan ve bir sürü sehpayı pert ettiğinden dolayı bu konuda görüşüne başvurmak istiyorum.Sorularıma cevap verirsen sevinirim. 1.79 boy ve 84 kilodayım.Güçlenmek için evde kol,omuz ve göğüs çalışmak istiyorum. Ayrıca dizkapaklarım hafif dışa doğru olduğu için bacak kemiğime sürtuyorlar ve bu da ağrıya sebep oluyor.Dizkapaklarımı ortaya çekmek için özellikle üst iç bacak kası(Vastus Medialis-gözyaşı damlası kası) çalışmam gerekiyor.Bütün bunları evde çalışmak için sehpa almak istiyorum.Üt limitim 800 tl.Önümde 3-4 seçenek var gibi duruyor.
Tabii ne demek, başımla beraber.
Pert ettim demeyelim de ben pert olacaktım elden çıkardım, hareketi dibine kadar kan ter içinde yapmayı severim, o yüzden masam güvenilir olmalı, aksi takdirde korkunca potansiyelimi ortaya koyamam.
Geçmiş olsun, Rahatsızlığın bence senin avantajına çünkü çalışmaya mecbursun, yaradılış itibariyle motivasyonun düşemez, beynin vücuduna hükmedecektir, benim de solunum yolu hastalığım var, mecbur ciğer kapasitemi yüksek tutmak için sürekli çalışıyorum hafif bir tıksırma geldi mi beyin enerji basıyor kötüleşiyorsun diye, hemen yapışıyorum ağrlıklara.
Artık Reklam yapıyor diyecekler ama ps2201 modeli masayı hem bench hem de squat için tavsiye ederim, diğer masalar daha ucuz gözüksede, uzun vadede daha pahallı, tavsiyem 12 rackli ve ağırlık takılabilecek barları olacak şekilde konşup ısrarla sipariş etmen, istemen, sıfır olarak satılan 6 rackli satılıyor ve incline benchte dezavantaj var, üretim şansı olduğu için öyle sipariş etmende sıkıntı olmaz, neticede bir kere alıyorsun.
Öte yandan rahatsızlığınızın şiddetini bilemiyorum ama, squat vs. Zararlıysa, kablo tahrikli sistemlerde iyi olabilir, ayak bileğine takacağınız kablo aparatıyla , lat&row kulesinin aşağı makarasıyla birçok bacak hareketi yaplabilir, yine pasifikte ucuz bir model var, ucuz derken tabii gym tipi ürünlere göre, yoksa ben de farkındayım. Linki ektedir.
paranın hepsini bunlara yatırmayayım diyorsan @
mst_mysterious kardeşimizin de kullandığı decathlondaki masayı da alabilirsin , lat kulesi de vardır, ağırlık ve batlara da para kalır.[DOUBLEPOST=1405102255][/DOUBLEPOST]Link ekletmiyor, pasifikten lat & row diye aratınca çıkıyor, 824 lira