Hayatlarmız çok mu mükemmel bu zamanda herşey klişe abicim.Çok klişe
Teşekkür ederim görüşlerin için.insanın içinde yeteneği yaşadıkları ortaya çıkartır ve ilhamın nerede ne zaman geleceği belli olmaz zaten bu iş uğraştığına göre özlü sözleri okuyor ve yazanları inceliyor vede kitap okuyor,araştırma yapıyorsundur zamanla ilerleyeceğini düşüyorum şimdilik iyi beğendim şahsen
Zaten kendi halimde yazıp çiziyorum, başka hiç bir amacım ve kendimi ispatlamak gibi bir şey yok, keyif alıyorum sadeceamatör olarak rap sözü yazan biriyim,yanlış anlaşılmasın arabesk rap falan değil,daha çok protest,battle tarzı bilenler anlar ve nasıl bir kelime dağarcigi gerektigini bilirler.
bunları neden söylüyorum,şiir veya söz yazmak günlük hayatta kullanılan veya 2 arkadaş arasinda dertlesirken vs soylenen sozlerle degilde,edebi yonu daha kuvvetli daha derin anlamlar iceren kelimeler ile oluşmalıdır bence.
Açıkçası yapıcı bir yorum yapamayacağım çünkü senin bu konuda yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bence kendi halinde yazıp çizmen daha iyi olacaktır,sadece bir tavsiye.
Mesela cumleler biraz daha edebi olur mesela aday gosterilseydi eğer alirdi oscarı daha guzel olurdu ödulunu kelimesi bozuyo akiciligi guzelligiYapıcı yorumların ve tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum[DOUBLEPOST=1422043038][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 35695 Eki Görüntüle 35696
Tercih ederim yerine kaybederim daha guzel olurmuş bence![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çalmistim degilde calmakti daha guzel olr![]()
![]()
Umudumdan sonrasinda cumle bozuklugu var![]()