Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yine hort olacak ama bugüne kadar ağırlıkları gayet güzel arttırıyordum bugün tek bacağım ağrımaya başladı ( baldırımın dış tarafı ) hafiften ayak bileğime kadar vuruyor bu neden olabilir bir çözümü varmı ?
Bacak antremanlarından her zaman kaçmışımdır ama önemli tabi testesteron arttırmak için güzel bi bacak antremanı gelişimi çok sağlam hızlandırıyo spor kaynaklı sağlıklı ağrılar olabilir ve ya hareketi yanlış yapmandan kaynaklı bir sakatlanma olabilir hareketleri doğru şekilde ve ağarlıklarla yapmak çok önemli.
Tam 2.5 sene önce mesaj atmisim powerlifter oldum o günden beri squati hiç bırakmadım şubat ayı Türkiye şampiyonasinda 215 kilo Squat yaptım hala buna benzer ağrılar çekiyorum 2.5 senedir antremanin hakkını verebiliyorsam ne mutlu bana 20 kilodan 200 kiloya