• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

abcdefgHAKAN 14. Ay tamamlandi.. Bir kaç foto.. -HQN

rBoy : 1.78
Kilo : 70

ölçü almiyorum arkadaşlar lütfen sormayin..

6 aydir whey + creatin kullaniyorum..

Yardimcı olabilcegim konu olursa seve seve cevap vermeye çalışırim..

Resimlerde oynama yok. Poz verme gibi kabiliyetimde yok idare edin :)
Görüşlerinizi, tavsiyelerinizi esirgemeyin..

iyi çalışmalar....

14 Ay İçin Az Bir Gelişme Kat Etmişsin.Yapın ektomorf tur diye düşünüyorum.Ama Başaracığına inaniyorum.Yağ oranın çok iyi,Suppelementler iyi bir hacim yakalayabilirsin.Trapez,Göğüs,Kanat,Ön Kol,Biceps daha çok önem vermeni tavsiye ederim.

14 Ay İçin Az Bir Gelişme Kat Etmişsin.Yapın ektomorf tur diye düşünüyorum.Ama Başaracığına inaniyorum.Yağ oranın çok iyi,Suppelementler iyi bir hacim yakalayabilirsin.Trapez,Göğüs,Kanat,Ön Kol,Biceps daha çok önem vermeni tavsiye ederim.

acelemiz yok... Bu sporun bir finish çizgisi yok (en azindan benim için)

malesef ... aslında ölçtürsem iyi olur...

Son düzenleme:
Sizde düşük kilodan başlamılsınız bende 4 kilo aldım ve alıyorum ama bileklerim bebek bileği gibi kilo aldıkla kol bilekleride genişlermi yoksa kemikle alakalımı?

Çok güzel ve define bir vücut ancak ciddi anlamda hacim sorunu var gibi tabi amacın ne bilmediğim için.

Bence şöyle 14 15 ay daha sağlam bulk yap iyice hacimlen mükemmel olur.

Çok güzel ve define bir vücut ancak ciddi anlamda hacim sorunu var gibi tabi amacın ne bilmediğim için.

Bence şöyle 14 15 ay daha sağlam bulk yap iyice hacimlen mükemmel olur.

Hacim sorunu eet sıkıntısı var ama ciddi anlamda telaşlanacak kadar diyil. Çogu zaman pozla alakan yoksa ve foto çekende sadece çikman için çekiyor ise fotolar yanilticı olabilıyor.. bu fizige ztn biraz daha kütle koymak mükemmelliktir ama çok çok uzun süreç ..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:55 ----------

Çok başarılı,karın kısmının gelişimin çok beğendim hangi hareketlerini kullandığını sorabilirmiyim ?

karın 2 veya 3 günde bir çalisiyordum. abs ler için inan hiç ter dökmedim. hep yerindeler.. daha iyi gelişimler kaydedebilirim ama üzerinde durmuyorum en geride biraktigim bölge . hacim olmadan , belli bir omuz gögüs olmadan mükemmel gözüken abs nin ne estetigi nede degeri vardır gözümde kanımca...

Karın içiñ Program olarak herkesin bildigi standart hareketleri uyguluyorum.

Gayet başarılı bir vücut emeğinizin karşılığını almışsınız bence.Bazı arkadaşlar hacim demiş ama bence şuan gayet fit bir vücut (tabi büyümek isteyip istemediğinizi bilmiyorum).Sadece biraz üst göğüs lazım onuda halledersiniz diye düşünüyorum.Tebrikler,başarılar..

oylesine bir resim..

Eklentiler

• HQN.jpg
    HQN.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 476
14 ayda güzel gelişim tebrikler.Bence avantajınız düşük yağ oranına sahip olarak kilo almanız bu şekilde temiz kilo almaya devam ederseniz güzel işler çıkabilir kolay gelsin.

guzel gelisim dostum, yilmadan devam etmen lazim, nasil bir vucut istedigini bilmiyorum ama, o vucut bende olsaydi gogus ve kanata onem daha fazla onem verirdim, kanimca eksik olan 7-8 kiloyu saglikli bir sekilde alirdim :)

böyle bir konu açtığımı bile unutmuşum.Arkadaş nereden buldu da hortlattı konuyu bilemiyorum :) Bu halimden 10 kg fazlayım zaten. Yanlız foto paylaşımı yapmak istemiyorum .Şuanki yag oranim ise sanırım %8/9 larda..

Son düzenleme:
Back
Yukarı