gaddarkemal
Yeni Üye
Esaretin Bedeli filmini izleyeniniz var mı. Hernan77 bana direk onu hatırlattın, ama bence espriden öte bu olasılıkta etkilidir.
Esaretin Bedeli

Esaretin Bedeli Film Afişi
Özgün ad: The Shawshank Redemption Yönetmen: Frank Darabont Yapımcı : Niki Marvin Senaryo yazarı: Richard Francis-Bruce Oyuncular: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton , Clancy Brown, William Sadler, Gil Bellows, James Whitmore
Film müzikleri:Thomas Newman Yapım yılı, ülkesi: 10 Eylül 1994
İngiltere Dağıtım şirketi: Columbia Pictures (sonra Warner Bros. Pictures)Süre: 142 dk. Dil: İngilizce Bütçe: $25.000.000
(Kaynak Wikipedia TR)
İzlemeyenlere mutlaka öneririm, zaten izlemeyen pek yoktur tahminimce. Hernan'ın yorumunu düşününce bu filmdeki esas oğlan kaslı ve güçlü olsa başına tecavüz olayı gelir miydi diye soru işareti oluşmuyor değil insanların kafasında ?
Hernan bu arada resim Amasya'da çekilmiş, kral kaya mezarlrı falan
Çok güzel yerdi resmini görünce orada olmak istedim.
Esaretin Bedeli

Esaretin Bedeli Film Afişi
Özgün ad: The Shawshank Redemption Yönetmen: Frank Darabont Yapımcı : Niki Marvin Senaryo yazarı: Richard Francis-Bruce Oyuncular: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton , Clancy Brown, William Sadler, Gil Bellows, James Whitmore
Film müzikleri:Thomas Newman Yapım yılı, ülkesi: 10 Eylül 1994

(Kaynak Wikipedia TR)
İzlemeyenlere mutlaka öneririm, zaten izlemeyen pek yoktur tahminimce. Hernan'ın yorumunu düşününce bu filmdeki esas oğlan kaslı ve güçlü olsa başına tecavüz olayı gelir miydi diye soru işareti oluşmuyor değil insanların kafasında ?
Hernan bu arada resim Amasya'da çekilmiş, kral kaya mezarlrı falan