Abiler ablalar aşırı kıllıyım

15 yaşındayım aşırı kıllıyım açıkcası ve utanıyorum şort giyemiyorum kalça kısmının biraz altından itibaren full kıl kollarımda öyle açıkcası çok rahatsızlık duyuyorum kıllardanda nefret ediyorum iğreniyorum açıkcası ve hiç beğenmiyorum lütfen erkek adam kıllı olur tarzı yorumlar yapmayın. Ağda çok acıtıyormuş jilette sert ve gür çıkarıyormuş bir çözüm önerirseniz sevinirim teşekkürler

15 yaşındayım aşırı kıllıyım açıkcası ve utanıyorum şort giyemiyorum kalça kısmının biraz altından itibaren full kıl kollarımda öyle açıkcası çok rahatsızlık duyuyorum kıllardanda nefret ediyorum iğreniyorum açıkcası ve hiç beğenmiyorum lütfen erkek adam kıllı olur tarzı yorumlar yapmayın. Ağda çok acıtıyormuş jilette sert ve gür çıkarıyormuş bir çözüm önerirseniz sevinirim teşekkürler
Gür çıkma efsanelerine katılmıyorum al bi traş makinası kes zahmrtsiz temiz hızlı

Eczaneden Lapiden tüy dökücü al, kokulusunu alırsan pis kokmaz sür bekleme süresini bekle sonra duşa gir. 5 TL civarı fiyatı var, paran varsa lazer yaptır veya bence en mantıklısı vücudundaki göğüs, bacak vs bölgelerini makine ile kısalt, sırt, omuz gibi bir erkeğin kıroya, ayıya dönüşmesine neden olan kılları ise epilasyon aletiyle al ama uyarıyorum çok fazla acıyor, acı eşik değerin yüksekse yap, bu bölgelere lapiden de kullanabilirsin ama ben epilasyon aletiyle veya ağdayla alma taraftarıyım.

Back
Yukarı