ACİL YARDIMMMMM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var..... kilo vermem lazım hem cok mutsuzum hemde özgüvenim gidiyor .... etrafımdakilerim "yüzün güzel ama ...." ile başlayan cümlelerinden bunaldım...kendimi aynada şişman görmekten ve şişman psikolojisinden .... 1.60 boyunda 74.4 kiloyum. haftada 5 gün spora gidiyorum. L-Carnitin aldım ... spordan sonra birsey yemiyorum... sabah kahvaltı ve öğlen yemek aralarda çay kahve başka birsey yemiyorum ama veremiyorum...spordan önce ve sonrasında ne yapmalıyım ? Salonda ne çalışmalıyım...? Amacım kilo vermek ...psikolojim çok bozuldu...yardımınıza ihtiyacım var...

Eklentiler

• esraaa.png
    esraaa.png
    329,6 KB · Görüntüleme: 413
Cok sisman degilsin sabirli olman lazim sporla bir anda kilo veremeyebilirsin fakat zaman ilerledikce farki hissediceksin baskuldeki rakamlara takilma vucuttaki kas yag dengesi degistigi icin kilo olarak gozukmesede vucutta toplama sıkılasma olur zamana bikrak rahat ol ...basarilar

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yag oranım 39,9 cıktı cok utanç verici... şimdi yağ oranımı düşürmek için sebze yersem kasta kaybeder miyim ? Yoksa protein agırlıklı mı beslenmeliyim? Başlarda sebze sonra protein mi ?

Hem protein hem sebze yemelisin bence sadece karbohitrattan uzak dur enerjini vucuttaki yaglar eriyerek alicaksin cardio agirlikli spor yap

Birde sporu severek yapmaya calis hayatinin bir parcasi olsun ben su kilolari bir an once vereyimde sporu birakirim dusuncesi olmazsa iyi olur spordan soguma

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı