sohbetseli
Özel Üye

MALZEMELER:
250gr. tavuk kıyması
Yarım kase ispanyol soğanı (kıyılmış kuru soğan)
400gr. soyulmuş, doğranmış kiraz domates (?)
200gr. barbunya fasulye
1 çay kaşığı chili tozu (acı)
Yarım kase esmer pirinç
Zeytinyağı-pişirme spreyi
Tuz (zevke göre)
Taze karabiber (zevke göre)
PİŞİRME TALİMATLARI:
Pirinci paketteki tarife göre pişirip bir kenara koyun. Büyük bir kızartma tavasını zeytinyağlı pişirme spreyi ile kaplayın ve önceden kızdırın. Çekilmiş tavuk göğsünü tavaya koyun ve altın sarısı olana dek kızartın. Soğanı ilave edin. Yaklaşık 2dk. kadar pişirin. Sonra doğranmış domatesi, barbunyaları, chili sosunu, tuz ve biberi ekleyin. Kaynayana dek pişirin. Kapağını kapatıp 30dk. kadar içini çekmesini bekleyin. Pilavın üzerine dökün ve servis yapın.
BESİN DEĞERLERİ:
Bir porsiyon
Kalori: 373
Protein: 52gr.
Karbonhidrat: 30gr.
Yağ: 5gr.

Kaynak: MuscleMag