Aca jinekomasti miyim kafama cok takiyorum nutfen

BaMUK.png
6y4c4.png
fRT0T.png
Arkadaslarr ben 7 ay spor yaptim buraktim biraz sorunlarim oldugu icin 18 yasima 20gun sonra giricem boy 1,83 yag orani 17 18 civari sizin yorumlariniza gore tekrar fitnes yapicam bu ar
5QglqL.png
dGPdDD.png
ada ben 135 kg den 80 kg ye dustum eger jinekomasti degilsem nasil gecire bilirim aciklarmisniz suan spor yapmiyorum baslicam yorum yapan veya yapmiyan herkeze allah razi olsun diyorum

Jinekomasti olup olmadığını öğrenmek için hastaneye giderek başlayabilirsin eğer jineko yoksa Yağ oranını düşürüp kas oranını artırdığın zaman bu görüntü ortadan kalkacaktır.

Jinekomasti olup olmadığını öğrenmek için hastaneye giderek başlayabilirsin eğer jineko yoksa Yağ oranını düşürüp kas oranını artırdığın zaman bu görüntü ortadan kalkacaktır.
Vucudumda suan kas yok definasyon yapmamimi soyluyorsun yani hem kardio hem diet hem agirlik hastaneye gittim yasin henuz erken 19 u beklemesin dedi[DOUBLEPOST=1499418763][/DOUBLEPOST]
vücudun baya yağlı :/
Ne yapmam gerek kardesim bilgilendirsen sevinirim

günlük kalori ihtiyacını hesapla çok ta aşağısını alma max 300 kalori düşük al yediğin yemeklere özen göster ve 1. kalitede olsun bütün yemekler gereksiz boş besinler tüketme aldığın kaloriler sağlıklı olsun karbonhidratı kıs ama çokta kısma günlük 200 gr max 150 gr minimum al protein de en az kas kütlenin 2 katı yada 2.5 katı civarı al ve geri kalan kalorini sağlıklı yağlarla tamamla ceviz fındık hindistan cevizi vs vs çözüm bu zor biraz ama uygulaman şart

Back
Yukarı