Acaba Geçebilicekmiyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tLg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tLg

Yeni Üye
Arkadaşlar bu ay ın 12 sinde yani c.pesi günü direksiyon sınavım var normalde arbayı kullanmam iyidir ama vites değişirken sorun yaşayabiliyorum geçemezsem çok kötü olur benim açımdan çünkü kapalı bayanlar veya öğrenci kızların geçip beim kaldığımı özellikle bir bayanın direksiyon dersinden geçip bir bay ın kalması evlat acısı gibi koyar bana duh

nelere dikkat ediliyo bi tiyo versenizde allah ın izniyle ehliyetimi alıyım :)

kemerini bağla aynaları falan düzelt koltuğu ayarla ordan zaten bayağ bi yüksek puan alıyosun.arabayı kaldırırken acele atme yavaşça çek ayağnı debriyajdan orda kovalıyan yok.gaza gelip
fazla hızlı gidip 2.vitesi geçme...kolay iş direksiyon sınavı her türlü alırsın;)

benim sınavı anlatıyım,arabaya otudum anahtarı taktık yandaki hocaya dedim 'hocam bu araba dizel dimi?' (biliyodum tabi dizel olduğunu daha önceden sormuştum:D) arkada oturan sınav görevlileri sazan gibi atladı 'oo sen bu biliyon bu işi hadi götür bizi çaycının oraya da bi içimiz ısınsın' dedi. ne kemer ne ayna,açtım camı çıkardım bi kolu,tali bi yoldu bastım 80-90 götürdüm adamları.sonra tamam kardeş rahat ol geçtin dedi. 98 almışım.2puan nerden kırdı acaba :D

kemerini bağla aynaları falan düzelt koltuğu ayarla ordan zaten bayağ bi yüksek puan alıyosun.arabayı kaldırırken acele atme yavaşça çek ayağnı debriyajdan orda kovalıyan yok.gaza gelip
fazla hızlı gidip 2.vitesi geçme...kolay iş direksiyon sınavı her türlü alırsın;)

benim sınavı anlatıyım,arabaya otudum anahtarı taktık yandaki hocaya dedim 'hocam bu araba dizel dimi?' (biliyodum tabi dizel olduğunu daha önceden sormuştum:D) arkada oturan sınav görevlileri sazan gibi atladı 'oo sen bu biliyon bu işi hadi götür bizi çaycının oraya da bi içimiz ısınsın' dedi. ne kemer ne ayna,açtım camı çıkardım bi kolu,tali bi yoldu bastım 80-90 götürdüm adamları.sonra tamam kardeş rahat ol geçtin dedi. 98 almışım.2puan nerden kırdı acaba :D

benım sınav olucagım yer ıstanbulda sultancıftlıgınde 125 metre gıdıs 125 metre u donusu yapıp gerı gelıyosun yaklasık 250 300 metre yanı en fazla 2. vıtesde 40 la gıdebılıyorsun o yonden rahatım yanı bıde hocalara selam fılan vermek lazımmıs sınav gunu yaklastıkca heycanda artıyo :D

bu arada senın puanının nereden kırıldıgını cozdum ben :D:D:D

caycı cayları soguk getırmıstır ona kızıp senden kırmıstır puan ahah :D:D

saol digimax gectim allah a sukur hemde 90 dan
10 puanımıda kımlık goturmedım dıye kırdılar
sımdı ehlıyetımı zamanında verıceklermı o kaldı gerıye
yanlız sunu soylıyım arbaya bınınceye kadarkı yasadıgım stresı oss de bıle yasamadım ama o koltuga oturunca bı kendıme guven geldı ğın ğın basdım :P

bende bir zamanlar girmiştim sınava ama ben çok iyi araç kullanıyordum.
Sınav günü sınavı yapan milli eğitimin hocalarını kendi arbamla sınav yerine götürmüştüm onlar benimde sınava gireceğimi bilmiyorlardı sonra sınav başladı ben sürücü kursunun aracına binince hoca bi afallamıştıki eee tabi kalkışla birlikte istop et dedi sen ehliyetten önce arabayı almışsın dedi böyle bir anım olmuştu

bende soğukta yerler buz 4 saat bekleyip girebilmiştim sınava.sonlara kalanlardandım.artık ayağımı hissetmediğim için farkında olmadan bi baktım göstergeye 100 e gelmiş ibre hoca yavaş yavaş filan demişti

ben ehliyeti alırken direksiyon sınavında kızın teki sırada bekleyen 4-5 kişiyi arabanın üstüne altı onu bile geçirdiler senin geçmem çok normal aslında emniyetle falan uğrasmıycan biraz arasan bizde bakkalda bile satılan ehliyetler var

Bende 16 şubatta ehliyet sınavına giricem. Kitabı bitirdim testlerini çözdüm ama nedense bir heyecan var yapamazsam diye.:o Arabayı zaten kullanıyorum o yönden bir problemim yok.:)

Bende 16 şubatta ehliyet sınavına giricem. Kitabı bitirdim testlerini çözdüm ama nedense bir heyecan var yapamazsam diye.:o Arabayı zaten kullanıyorum o yönden bir problemim yok.:)

yazılı sınavdan gecersen eger araba kullanmayıda bılıyosan senın ısın cokkolay ama araba kullanmayı bılıyorum dıye arkadakı komısyona hava atıyım gıbılerınden bı tavır sergılersen sana bı dahakı sınavda gorusuruz derler :):) o yuzden bırazdıkkatlı ol zaten sınava gırmeden kayıtlı oldugun kursdan sana dıyolar bu hocalar tanıdık rahat ol bunları tanımıyoruz saygılı ol ne derlerse he de fılan :)

Araba sürmek kahve içmeye benzer,kahve içer gibi rahat her an dökülebilir gibi dikkatli olmak lazım.

cok guzel acıklamıssın :):)

bu arada sertifikalar ehlıyet kursuna ulasmıs p. tesı yanı bu ay ın 4 unde gıdıcem alıcam sertıfıkayı ondan sonra ehlıyet elımde

yanı yenı baslıyanlara sunu soylıyım dıreksıyon sınavına gırdıkden ve tabıkı gectıkden 2 hafta en fazla 3 hafta sonra ehlıyet elınızde oluyor :)

ee nası ıslatcaz ehlıyetı :D

cok guzel acıklamıssın :):)

bu arada sertifikalar ehlıyet kursuna ulasmıs p. tesı yanı bu ay ın 4 unde gıdıcem alıcam sertıfıkayı ondan sonra ehlıyet elımde

yanı yenı baslıyanlara sunu soylıyım dıreksıyon sınavına gırdıkden ve tabıkı gectıkden 2 hafta en fazla 3 hafta sonra ehlıyet elınızde oluyor :)

ee nası ıslatcaz ehlıyetı :D

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ehliyetin.Aman dikkat;ben 15 senedir araba kullanıyorum ve iyide kullanırım ama yinede trafikte kullanırken korkarım.Bazı prensiplerin olsun hız,alkollü kullanma vs. ve bu prensiplerinden asla ödün verme;çünkü nasıl bir araba kullanırsan kullan sonuçta arabayı götüren 4 lastik ve lastikteki 4 bijon.Kul yapısı herzaman dikkatli olmanı isterim.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun....

Back
Yukarı