Acil Yardıma İhtiyacım Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bpyum 1.98 civarı kilom önceden 130 civarıydı şuan 115 fakat artık kilolarımdan bıktım gerek hareket gerek fotolarda kötü çıkmam bi an önce zayıflayıp kas çalışmak istiyorum hemde kısa sürede fakat ramazanda iftardan sonra programlar yemek veya diyet önerileriniz herşeyi yapabilirim ve gelişmeleri burdan paylaşcam herkes görsün diye anlayanlardan ricam şu kardeşinize yardım edin

Öncelikle hoş geldiniz.Size ilk önerim sabır olacaktır.Sabır ile istediğiniz bir vücuda zamanla kavuşursunuz.İşe forumu arastırarak başlayabilirsiniz.Çeşitli diyet programlarını okuyarak kendinize uygun bir proğram çıkarabilirsiniz.Ardında bir salona yazılmanızı öneririm.Spor ve diyetle istemediğiniz kilolardan çok daha rahat kurtulursunuz.

Öncelikle hoş geldiniz.Size ilk önerim sabır olacaktır.Sabır ile istediğiniz bir vücuda zamanla kavuşursunuz.İşe forumu arastırarak başlayabilirsiniz.Çeşitli diyet programlarını okuyarak kendinize uygun bir proğram çıkarabilirsiniz.Ardında bir salona yazılmanızı öneririm.Spor ve diyetle istemediğiniz kilolardan çok daha rahat kurtulursunuz.
Hocam ilginiz için cidden teşekkür ederim kafaya koydum bir kere umarım başarılı olurum

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı