ACTIVA AC672 AĞIRLIK SEHPASI hakkında düşünceleriniz.

Merhabalar bu spora yeniyim evde 3 ay civarı çalıştım ağırlık sehbası almak istiyorum seçimimdem emin olamadım size damışmak istedim.
benim için önemli olan kriterler sırt çalışabilmek birde gögsün alt üstünü çalıştırabilmek sanırım ayarlı olması lazım bunun için sehbanın linkteki ürün benim için uygunmu,istasyonmu alsam daha iyi yoksa başka tavsiyeleriniz varmı.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=355454&Productid=sporactiva31

Ooo güzel bişey işini görür kardeşim

Süper bişey aslında başlangıç için 3-4 ay kullanılabilir.
Antrenman sonuclarında oldukça verimli olur bence Hayırlı olsun :)

Ürün eline ulaştığında kalitesinden, kullanım sonuçlarından bahsedebilir misin, çok kişiye yararlı olacağını düşünüyorum

tabiki neden olmasın ben en ufak bir bilgi bulamadım ne yazıkki acemicede olsa fikirlerimi belirtirim,bol bolda foto eklerim:D

Kendime uygun bi ağırlık sehpası bulamadım ya çok pahalı ev için uygun olmayan ürünler var yada vg için değilde sadece fitness için olan ürünler var. Almış olduğun ürün fiyat olaraktan uygun güle güle kullanmanı dilerim ama taşıma kapasitesi konusunda tereddütlerim var, nette bu ürünle ilgili herhangi bi açıklama bulamadım.

ürün elime 15 günde ulaştı başka siparişlerde vardı o yüzden zaman uzadı.
2 koli şeklinde geliyor kurulumu eliniz biraz yatkınsa kolayca halledebilirsiniz.
kullanım olarak şuan sadece biraz benc press çalıştım kilolar zaten çok düşük zannedersem 1 senesini doldurana yeterli gelmeyebilir.
fırsat bulamadığımdan dolayı resimlerini çekemedim en kısa zamanda eklemeye çalışacam.

Back
Yukarı