Admin ve Modlara Steroid Bölümü Önerisi

Zaten onu dusunup boyle bi sistem yapmislar zamaninda basliklar once modlarin elinden geciyor onay verirlerse aciliyormus,neden devam etmedigini merak ediyorum sistemin

O denetleme sistemi bölümdeki kirliliğin engellenmesi içindi, çok saçma konular açılabiliyordu son zamanlarda. O denetlemeye rağmen saçma başlıklar tek tük yine geliyordu...

Neyse, asıl problem bölümdeki konuların altındaki kurulan diyaloglar vasıtasıyla steroid temin etmeye çalışan, temin edecek kişi bulmaya çalışan alıcılar veya kendisine müşteri bulmaya çalışan steroid satıcıları, ve bunların doğal olarak pek engellenememesi diye biliyorum.

benim mesajıma sallama bilgisizlik diyenlere hitaben;
savaş cebeci hocanın az önce gönderdiği mesajıı gördüm bugüne kadar hiç bahsetmediği konudan bahsederek benim konuda ilk mesajda yazdıklarımı onaylamıştır
ben ne yazmıştım ?

düşük dozajda kullanıılıp kullanılmaması hiç farketmez vücuduna bir defa testosteron girdimi birdaha eski doğal haline gelemezsin
yapılan araştırmalara göre kişi steroid alımını bıraksa bile vücudun doğal testosteron üretimi bazı kişilerde tamamen durduğu belirlenmiş
(düşük dozaj diye başlayıp artık bir daha bunu bırakamayacak duruma gelebilir kişi)

forumdaki (gizli) steroid tüccarları tarafından insanların nasıl kandırıldığını belgelemek amaçlı bunları yazıyorum

https://www.facebook.com/Savas-Cebeci-572727059452232/

BPJmdQ.jpg

ek not; ben savaş cebeci değilim

Son düzenleme:
Neyse artık çok önemi yok,ben yüksek rehavet görür diye düşündümde herkes halinden memnun galilba (: Bu saatten sonrada tekrar açılacağını düşünmüyorum steroid bölümünün,bilgi paylaşımı için güzel bir ortamdı aslında ama yapacak bişey yok sonuçta üyelerin isteği üzerine yönetimin kararı.Benden tavsiye girmeyi düşünenler sakın internetten tanıştığınız birinden almayın ve sakın kötü forumlar (merdiven altı isim vermiyim) dan kür planı yapıp birilerinin eline düşmeyin.Bu forumdaki eski konuları 1 ay daha inceleyebilirsiniz,gerçekten güzel bilgiler var (:

Back
Yukarı