Tendon kısmı orada oluyor, en hassas bölgelerden biri. İtiş çekiş dengesi nasıl antrenmanlarında?
İtiş bariz daha fazla. Cekis olarak vücut ağırlığı ile barfiks ve bir gun tek set maximum tekrar dumbbell rowing yapıyorum. Kroc row deniyor heralde baya faydasink gördüğümü dusunuyorum o hareketin açıkçası. 1 gun 2 3 set 5 tekrar rack pull. Yaptığım yanlış tabi de suana kadarl bir sıkıntı olmayınca bu şekilde devam ettim. Benchte tutuşum baya geniş o da etkiledi heralde.. Legs up bench yaparken oldu heralde sirta arch verilemediği için.[DOUBLEPOST=1518778722][/DOUBLEPOST]
İtiş bariz daha fazla. Cekis olarak vücut ağırlığı ile barfiks ve bir gun tek set maximum tekrar dumbbell rowing yapıyorum. Kroc row deniyor heralde baya faydasink gördüğümü dusunuyorum o hareketin açıkçası. 1 gun 2 3 set 5 tekrar rack pull. Yaptığım yanlış tabi de suana kadarl bir sıkıntı olmayınca bu şekilde devam ettim. Benchte tutuşum baya geniş o da etkiledi heralde.. Legs up bench yaparken oldu heralde sirta arch verilemediği için.
Çekişe ağırlıklı barfiksi de koyacağım artık. Barfiks için bar cok kalın olduğu için bir de benim ellerim terledigi için vücut ağırlığı ile bile zor cekiyordum. Magnezyum tozuyla o sıkıntım bitti

Son düzenleme: