Selam arkadaşlar aylar sonra tekrar geldim.
Tus vs o işleri düzene koydum sayılır. Ülkemizde çoğu tıp branşında çalışma şartları epey zor olduğu için seçiçi olmam gerekiyordu. Bu arada 1.5 senedir nadiren spor yaptım. Açıkçası ilk 10 önceliğimde bile değildi spor. Tekrardan yavaştan başlıyorum artık.
Çok fazla kilo aldım. Ve baya da kas da kaybettim muhtemelen. Postür de sürekli oturmaktan mahvoldu. Dizlerim epey ağrıyor bu sebeble. Hedef eski antreman kilolarıma yaklaşmak ve 10-15 kilo vermek
Kilom 106 kg şuan. 3 gün önce spora başladım. Deneme amaçlı benchte kaç gireceğimi ölçtüm. Son tekrarı pause olmak üzere 120 kg 5 tekrar geldi. İyiydi sevindim. Rekorum 150 kg 5 tekrardı 2020 temmuzu veya ağustosunda. Ardından 6 set farklı kilolarla yaptım bench çalıştım. 2 ay zaten elimi sürmedim ağırlıklara. Ondan önce de en fazla haftada 1 kere falan yapıyordum. Genelde yapmıyordum da. Sinirsel adaptosyonla 135 kg 5 tekrara hızlıca çıkarım diye düşünüyorum
Ertesi gün yayla barfiks çektim. Eskiden belime ağırlık takarak çeksem de geçti o günler

ancak 106-107 kg vücut ağırlığında olmama rağmen ve aylardır vücut ağırlığı ile barfiks çekmeme rağmen (1 seneden uzun süredir de ağırlıklı barfiks çekmeme rağmen) ince yayla 6 set 10 tekrar pull up yaptım. En aşağıda 10 kg ağırlığı azaltıyordur. Eskisi gibi tekrar +50 kg ağırlıkla barfiks umuduyla
Bugün de omuz çalıştım. 2020 temmuz veya haziran ayında 100 kg 5 tekrar strict overhead press yapmıştım. Strict derken dizimi push press gibi kırıp quadlardan güç alarak değil demek istiyorum. Bugün 76 kg 5 tekrar çok zorlanmadan yaptım. Belime taktığım kemer de olmadan. 1 seneden uzun süredir bu hareketi yaptığımı hatırlamıyorum. Zaten genel olarak da spor yapmadım. Bunda da hedef 90 kg'a gelmek en azından..
Bu arada ilaç falan eskiden de hiç kullanmamıştım artık kullanmam bu saatten sonra elbette. Doğal olarak ve sağlıklı yaşam için eskisi kadar yoğun olmasa da bir şekilde spora devam etmeye çalışacağım
Herkese iyi forumlar tekrardan
Bunlar da eski fotoğraflarım. Eskiden güç odaklı çalıştım ve definasyonu geri planda tutmuştum. Artık tabi yaşın da artması sebebiyle definasyonla çok işim olmaz da ancak sağlık için ve biraz da kıyafetliyken fitimsi bir görüntü oluşması için (Six packtan falan bahsetmiyorum, göbek olmasın yeter tarzında

) vücut kompasizyonuna dikkat edeceğim. Bir de çok fazla koşturmaca da olabiliyor iş hayatında... Yani hedefim kısaca eski antreman kilolarıma yaklaşmak ve 10-15 kg vermek.
2018 şubatına ait olması gerek. 88-90 kg falandım heralde

Bunlar da 2020 mart ayına ait