agir spor testis sarkmasi

s.a arkadaslar 1 yildan fazla fitness sporuyla ilgileniyorum ve 1 hafta once basima boyle bisiu geldi. biraz fazla abartmis olabilirim agirlik ve setleri normaldekindem fazla uyguladim ve sol testis biraz sarkti bayagi arastirdim varikosel gibi bir hastalik olabiliyormus ama hic bir belirtisi yok bende yani ne damar kalinlasmasi ne baska etkenler normalden boraz daha asagi indi ve rahatsiz oldu buraya yazdim belki bu durumu yasayan vardir diye hani bu aralar kaloriferler fazla yandi bizim evde sicak diyorum sicaktan dolayimi spordan dolayimi ve suan 4.5 gundur spor yapmiyorum duzgun bi sekilde abartmadan 3.4 gun veua 1 haftada 1 o işi yaparim sarkmadan baska bir sorun gormedim. yaşayan varsa nasil duzeldigini detayiyla anlatirsa sevinirim insan korkuyor

kardeş meraba ben varikosel ameliyatı oldum ama yinede devam ediyor su anki durumu ne bilmiyorum ama doktora git test yaptır muhakkak bilen başka arkadaş varsa yardımcı olursa bende sevinirim bacak antrenmanı fazla yapmamak gerekir diye biliyorum ben..

mastürbasyon yaptığında meninin basıncında değişiklik var mı?
eğer cevabın evet ise korktuğun başına gelmiş demektir. ancak belirttiğin durumlarsa sol testis sarkması ile varikosel arasında bir bağlantı kurman yanlış.
böyle bir durumda uzman bir doktora görünmelisin.

Son düzenleme:
Back
Yukarı