Ahmet Enünlü BodyForumTR.coM´a konustu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Ahmet Enünlü BodyForumTR.coM´a konustu

Karasan sordu, Ahmet Enünlü cevapladi.
banner_big.jpg

Tarih 15 haziran 2007, Saydam, Karasan ve Blitz Ahmet Enünlü ile spor salonunda bulusup röportaj gerceklestirdi.

Ahmet Enünlü daha önce hic bir yerde cevaplamadigi sorulari sadece BodyForumTR.coM´a acikladi.

Bu spora nasil basladi?
Natürel olarak ne kadar gelisti?
Beslenmesi nasildi?
Yarismalarda Nasil Zorluklar gecirdi?
Ilac kullandimi?
Rakipleri, Albert Beckles, Franco Columbo, Sergio Oliva ve Edcorney´le hangi anilari var?

Bugün vücut gelistirme sporunun durumuna neler diyor?
Son durumu nasil? - BodyForumTR.coM icin Poz ve DAHASI!!!

Böyle bir sporcuyu bizler degil, bir TV kanali röportaj yapmaliydi.
Bu röportajin tamami 2 saat´den fazla. HEPSI VIDEO VE SES KAYIDIYLA!

Bu videolar sizlere Telegol programini animsatacagina eminim.

Sizlere 1. bölümünü sunuyoruz. Sonraki videolari yine sadece BodyForumTR.coM´da izleyebileceksiniz!

IYI SEYIRLERthums:
[youtube]09fo1dU0riU[/youtube]

2,3,4 ve 5. Bölümleri buradan izleyebilirsiniz:
Ahmet Enünlü Röportaji

6. - 11 bölümler icin malesef biraz beklecetem

Ahmet Enünlü Joe Weider'ın kafasına madalyayı atan sporcumuz değil mi?Bu arada Karasan ne kadar rahat röportaj yapıyor acaba mesleği gazetecilik filan mı?Ben olsam heycandan cümle kuramazdım düşünün bunu kaç bin kişi izleyecek!Bide reklamı ekranın ortasına değilde kenara köşeye koysanız daha şık olur.

Ahmet Enünlü Joe Weider'ın kafasına madalyayı atan sporcumuz değil mi?Bu arada Karasan ne kadar rahat röportaj yapıyor acaba mesleği gazetecilik filan mı?Ben olsam heycandan cümle kuramazdım düşünün bunu kaç bin kişi izleyecek!Bide reklamı ekranın ortasına değilde kenara köşeye koysanız daha şık olur.

Bildiğim kadarıyla gazetecilik mezunu Karasan..

çok güzel bir çalışma olmuş.Karasan tvde çıkan bi çok muhabire bi çok spikere taş çıkartmıssın onlar senin eline su dökemez hakikaten rahatlığın takdire şayan.bu çalışmada emeği gecen basta karasan,saydam,blitz,despo olmak üzere tüm BODYFORUMTR ekibine tesekkurler.

-karasan,saydam,blitz ve bodyforumtr yöneticilerine teşekkürler...
-Bunun gibi çalışmaların forumumuzun prestijini artıracağı düşüncesindeyim.
-Hocalarımızdan alacağımız nasihatler,çalışma metodları,anılar bizlerin bilgi belleğini artıracak,hevese getirecek,bu işe daha sıkı tutunmamızı sağlayacak.
-Devamını sabırsızlıkla bekliyorum...
-Tekrardan emeği geçen herkese çok teşekkürler
(Bu arada 2 saatlik röportajı 6 şar dk lik bölümlerle vermeye devam ederseniz ''çat'' diye çatlayanlar olacağından (kendimden biliyorum) eminim... :) )

lütfen kurallar gereği teşekkür butonunu kullanalım..

ahahah, gelecek nesile aktarabileceğimiz süper bir video olmuş.bodyforumtr ailesinin bu kadar profesyönelce bir iş çıkarması da beni ayrı bir sevindirdi.
emeklerinize sağlık diyorum.

çok değerli bir çalışma olmuş

kayıttan dolayı seste problem var sanırım sos ses açıyorum hem az hem anlaşılması güç bu konuda yapılacak birşey varsa memnun oluruz.

hatta videodan ziyade sadece ses kaydı varsa indirmeyi isterim

Tebrik ederim Efsane bir sporcuyla unutulmaz bir söyleşi...

Güzel bir çalışma emeği geçen arkadaşlara teşekkürler . Benim bir önerim olucak reportajın içeriğini text halindede yayınlasınız iyi olur diye düşünüyorum. Bağlantı ve zaman sorunu olan arkadaşlara da faydalı olması açısından.

Arkadaslar bir kac saat sonra, ikinci bölümü sizlere sunmaya calisacagim.
Sorulara sonra cevap verecegim..
Video ve görüntü konusunda Saydamin kizarkadasi profesyonel diyebiliriz.

yaw kardeşim nebiçim iş yapıyosunuz, konuşan adamların üstüne bindirmişsiniz yazıyı, bu en büyük yaptığınız ayıp bence, forumun adı videoda köşeye 1yere konamazmıydı!

kimse senin kardeşin değil..kuralları oku..

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı