Hocanın boyunu ve kollarının çok uzun olmamasını hesaba katınca 43 santim çok iyi bir ölçü, soğuk olarak 43-44 santimdir diye düşünüyorum, ama harika bir şekil ve çizgi çizgi "dünya şampiyonu olmuş bir sporcunun" kolları olması ölçü olayını anlamsızlaştırıyor inanın, öyle kollarım olduktan sonra bende Hocanın gülerek dediği gibi "hiç ölçmem vallahi"bu arada bence o pazu 43 den fazla duh
Teşekkürler Hernan77 ama emin ol bu tam bir ekip işi.yaklaşık bir aydır internetten uzaktım. kafa dinledim. sporda yapmadım. salonu ve ağırlıkları özledim. ve bftr ye de uğrayamadım baya şeyler olmuş. röportajı izleyemedim ama eminim güzel olmuştur. birazdan izleyeceğim.emeğine sağlık karasan......
Teşekkürler Hernan77 ama emin ol bu tam bir ekip işi.
Ahmet Hocanın eğitmenlik yaptığı salonda idman yapan Blitz'in sıcak diyaloğu sayesinde Hoca'dan roportaj konusunda onayimizi aldik.
Saydam ve Radyo TV Sinema eğitimi alan kız arkadaşı sayesinde kameralı kaliteli bir çekim olanağımız oldu.
Kız arkadaşım ise, iyi bir ses kaydı için Zen'ini verdi.
Despo ise buradan binlerce kilometre öteden videomuzun montajını ve eklemelerini yaptı.
Bu çorbada herkesin tuzu var, Ahmet Hoca'mızın mütevazılığı ve samimi anlatımı ise bu roportaji bu derece ilgi çekici kildi.
Vallahi bunda hepimizin aynı zamanda yoğun bir çalışma tempomuzda olmasının büyük payı var.Sizde vallahi az kirli çıkı değilsiniz, röportaj 15 haziran'da yapılmış, eylülde çıktı ortaya hyper_
Varmı başka sürprizler?