Ahmet Enünlü BodyForumTR.coM´a konustu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar biliyorum biraz uzadi, fakat bu son dönemlerde foruma fazla vakit ayiramadim, bu ara "islerim" cok yogun.

Bu gidisle 2008 yilinin baslarinda yayinlanacak.
Sadece bir bölümü editlemek 1 saatten fazla zaman aliyor(ki bu konuda amatörüm), video isinden anlayanlar bilirler.

Kusura bakmayin.

Saygilar

röportajlar harika olmuş.. özellikle Ahmet Hocanın şampiyonlarla olan anılarını dikkatle ve severek dinledimm.. bu işte emek vermiş herkesin ellerine sağlık diyorumm .. son bişey Karasan arkadaşım Ahmet hocayla röportaj yapmanın verdiği heyecandan olsa gerek söze çok karışmış, yani Ahmet hocadan fazla konuşuo desek doğrudur :D bu beni rahatsız etti sadece ( affına sığınarak söylüyorum darılmaca olmasın ).. herkese tşkler

Fraiser, eleştirinde bir miktar haklısın, ama sadece bir miktar, Hocanın hayatını çok iyi çalıştığım ve o yılları araştırmalarım neticesinde bir hayli iyi bildiğim için ister istemez bende katkılar yaptım, emin ol, o yıllara hakim olmayan bir kişi roportajı idare edemez, Hocam büyüksün, helal olsun demek dışında pek bir katkıda bulunamaz, roportaj başlangıç, gelişme ve sonlanma şeklinde akıp gidemezdi, ancak daha az karışabilirdim bu konuda katılıyorum, ama dediğim gibi dediğin kadar abartı bir karışma olmadığını biliyorum.

Harıkasınız! Amatör kişilerin profesyonel çalışması! Emeğinize sağlık! Umarım devamı gelir! Bir çok sporcu vardır sırada umarım.

Çok güzel olmus böyle ustaları her zaman ekranlarda göremiyoruz,zaten bu ülkede bu spor hakkında o kadar yanlıs bir düşünce varki,20 yasındaki topçunun özel hayatını bizlere izlettiren kanallarımız birde şu ustaları çıkartsa insanlarımıza kahve köşelerinde maç izlettirmeyi değilde bireysel spor yapmayı kafalarına asılasa çok daha güzel olur,devamını bekliyoruz hocamızdan antreman ve beslenmeyle ilgili alacağımız çok dersler var

gerçekten cok iyi bi çalışma olmuş durmak yok bodyforum zirveye tam gaz devam türkiyenin en iyi body sitesi olma yolunda 1 güzel adım daha :D (ki zaten öle)

hocam eline sağlık çalışma gayet güsel bole gerçek kişilerden gerçek dersler almak memnuniyet verici.yeni çalışmalarınıda bekleris :D

videoları daha önce de izlemiştim fakat yorum bu güne kısmetmiş. karasan a ve despoya emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim fakat (o kadar teşekkür ettik demi :)) bende bir istekte bulunmak isterim acaba bir ara TULUĞ TOPA ile de bir röportaj yapsanız nasıl olur acaba. tuluğ hocanın bu isteği geri çevireceğini düşünmüyorum. siz ne dersiniz bu işe...

tuluğ topa ile röportaj için yarışma sezon dışını ve İstanbul'a geldiği bir anı yakalamak lazım.en son timuçin canele kol programı verdiğini duydum.son fotolara bakılırsa oldukça etkili olmuş.

benim en son bildiğim İstanbul da 25 ocak da The Shore Club da Ahmet Enünlü Tuluğ Topa Serdar Aktolga nın bir araya geldiği daha sonra tuluğ topa nın istanbula gelip gelmediğini bilmiyorum.

Fraiser, eleştirinde bir miktar haklısın, ama sadece bir miktar, Hocanın hayatını çok iyi çalıştığım ve o yılları araştırmalarım neticesinde bir hayli iyi bildiğim için ister istemez bende katkılar yaptım, emin ol, o yıllara hakim olmayan bir kişi roportajı idare edemez, Hocam büyüksün, helal olsun demek dışında pek bir katkıda bulunamaz, roportaj başlangıç, gelişme ve sonlanma şeklinde akıp gidemezdi, ancak daha az karışabilirdim bu konuda katılıyorum, ama dediğim gibi dediğin kadar abartı bir karışma olmadığını biliyorum.
kesinlikle herşey tadında, hocaya mikrofonu tutup anlat deseniz zaten hocada bir yere kadar anlatır sonra tıkanır, kaliteli soru ve yönlendirme çok önemli ve Karasan bunu çok iyi başarmış!
emeği geçen tüm arkadaşlara tebrikler, bu çalışma için...

Öncelikle ellerinize sağlık, gerçekten fevkâlade bir çalışma olmuş.
İnsana şevk geliyor böyle ustaları görünce...bench_O

Tüm sayfaları ve yorumları okumama rağmen Ahmet Hoca' nın dediği bir şeyi tam anlayamadım.

Yanlış hatırlamıyorsam ilk defa 73'te ilaç kullandım diyor.
Burada ilaçtan kasıt hormon mu yoksa supplement mıdır?
Bana göre supplement ilaç değildir; ama emin olamadım.

Hocamız ilaçla neyi kastediyor acaba?

Youtube nedeniyle izleyemiyorum. Açabildiğim vakit izleyeceğim, başarılı olmuştur eminim.

Bu arada profesyonel montajcınız varmı bilemiyorum ancak After Effects ve Sony Vegas konusunda son derece deneyimliyim (Nickname : Jrex). Eğer video montajı, düzenlemesi açısından yardıma ihtiyacınız olursa seve seve ederim.

Saygılar efendim.

su anada roportajın sadece 1. bolumu ızlenebılıyor ıl zamlarda1-5 bolumler mevcuttu ama 6-11 bolumler hıc eklenmedı bence bunların uzun zaman once eklenmesı gerekırdı

bu arada vıdeolar saglam bır yere eklnırse forum ıcın hayat boyu bır hatıra olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı