• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Ahura-Mazda Yaş:22 75kg 8 Aylık VG

resimlerden görüldüğü kadarıyla nasılım ?

• Total voters
    133
  • This poll will close: .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok iyi olanların bile çok çalışması lazım ki. kimseye artık sen çok çalıştın bundan sonra çalışman gerekmez diye bişi demiyorlar değil mi :D

spora başlamadan önceki fotoğrafın varsa koyabilirmisin şimdiki koyduğun fotoğraflarla karşılaştıralım bakalım 8 ayda ne derece iyi gelişmişsin ???

ayrıca gayet orantılı bir vücut yağ oranı az kas hatları belirgin iyi omuzlar ve gelişmiş kanatlar seninde benımki gibi sağ kanadın soldan daha fazla gelişmiş gibi :)

vücut fit duruyor omuzların iyi ancak göğüse ağrlık verip biraz kütle yapman hacim kazanman gerkiyor ama sakın yağlanma böyle iyi özellikle alt göğüs çalış derim

gelişim guzel seçeneğine oy verdım. sırt pozu guzel. yandan iyi durmuyor gibi geldi.goğüsler biraz ilgisiz kalmış olabılırmı. ve tabıkı goğusler geç gelişen bir grup ama çalışmaların guzel ve etkıleyıcı.

Ayrıca AHURA - MAZDA isimli konu sahıbıde forumdan atılmış yasaklı listesinde gordum. Kendisi uyarılmış ve sonundada uzaklaştırılmış. ozel mesajdan suplement satmak için çoğu insana teklıfte bulunuyormuş, şikayet uzerıne forumdan uzaklaştırılmış. Aktıf ve katılımcı bır uyeydi. Tabı her ortamın ve sistemın kuralları var. kurallar uygulanmalı.

üye süresiz uzaklaştırıldığı için başlığı kilitliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı