• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Air SeDaT - Resimler

1,5 yıldır aralıklarla salonda ve evde çalışıyorum, 2008 başından beri salonda aralıksız çalışıyorum bu hafta 2 haftalık bi ara verip vucudu dinlendirmek istiyorum..
bicepslerle sorunum var önceden cok yordugumdan şimdi çok yavaş gelişiyor, resimlere bakarak nelerin üstüne gitmem gerektigi ve neyi nasıl yapmam gerektigi hakkında büyüklerimin görüşlerini ve yorumlarını bekliyorum.
Saygılar :)

sdt1ko0.jpg
sdt3gs1.jpg

sdt2ce0.jpg

sdt4rf5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bence beslenmnde sorun var.spor geçmişine ve adale yapına bakarak direk yorumumu bu yönde kullanıyorum.

Bana görede en başta beslenme gibi,birazda ağır idmanlar yapıldığını düşünüyorum,vücuda gerektiği kadar dinlenme zamanı veriyormusun?

en büyük sıkıntım bu çok yavaş kilo alıyorum son 3 aydır universal 2700 kullanıyorum 1 kilo felan aldım buda kütle olarak alıyorum galiba oldugundan fazla su içiyorum buda sanırım sürekli bi yenilenme sağliyo ve kilo alamıyorum, olabildigince cok yemeye çalişiyorum özellikle idman sonrası gerçekten dolana dek yemek yiyorum ve karbonhidrat agırlıklı oluyor pilav yada makarna tavuk gibi...
pazar günleri haricinde pek vucudu dinlendir miyorum idman programım gögüs kanat kol omuz olarak rutin çalişiyorum

antrenman programın boş.beslenmen oldukça alakasız.aynen düşündüğüm gibi.forumda arama yaparak öncelikli olarak beslenme programını düzenle.ardından antrenman gelir.

Aslinda orantili bir vucudun var. Dedigin gibi bicepsler biraz geri kalmis. Hacim kazanman lazim, bunun icin de dogru beslenmen lazim. Artik antremanlar, hareketler iyice yerine oturmustur. Senin icin antreman %20 ise beslenme %80 olmali bu saatten sonra. Bulk donemi besinlerine forumda bir goz at istersen.

Hacim kazanman lazım gerçekten herkesin söylediği gibi. Özellikle sırt pozun bas bas bağırıyor hacim istiyorum diye. Bir tek pazar günleri dinleniyorum demişsin. Eğer böyleyse iyi dinlenemiyorsun. Fazla çalışıyorsun. Haftada 4 gün antrenman yap ve önceden antrenmana verdiğin ağırlığı şimdi beslenmene ver. Benim tavsiyem böyle. İyi çalışmalar( senin için iyi dinlenmeler aslında)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/announcement.php?f=20

8.
AÇIKLAMA YAPINIZ
Resminizi eklemeden önce açacağınız başlık açıklayıcı olmalıdır.Boyunuzu, kilonuzu, yaşınızı, nezamandır yaptığınızı, biliyorsanız yağ oranı ve ölçülerinizi eklemelisiniz.Sadece resim eklenmiş bilgi bulunmayan başlıklar silinecektir.

* biceps ve triceps pozları da ekleyiniz

sadece çalışmayla yapılmaya çalışılan bir vücut görüyorum..
sana tavsiyem , günde 1 paket makarna tüketmendir.. makarnayı domates ve acı biber le sos yapıp + 200-250 gr tavukla yiyebilirsin.akşam mutlaka 200 gr dana bonfile yemeye çalış...ve günün diğer öğünlerinde ton balığı ve yumurta yemege çalış...bunları da şöyle söyleyeyeim : 150 gr ton balıgını zeytinyaglı salatayla tüketmelisin. ton balıgını yemeden önce 1 tane muz yemen ii olacaktır..antrenmandan önce yani 15-20 dk önce mutlaka muz tüket basit şeker olsada tam tersi cabuk sindirildigi için sana güç verecektir antrenman esnasında.
akşam 7 den sonra mutlaka 10-15 yumurta yemege çalış(1-2 sarısıyla birlikte)...su içme onun yerine maden suyu tüket;)..eger bunları yapamıyorsan optimum mass all kilo almak için..ama unutmaki bu yazdıklarımı da uygulamalısın..yoksa bundan öteye gecemezsin...başarılar dilerim sana...

Unuttugum, boyum 1.81 ve kilom 71 üstünde seyrediyor son 2 aydır..

Kırmızı et fazla yemiyorum ve balıkda tüketmiyorum agırlkla beyaz et yiyorum sanırım protein acısından zayıfım günde 4 yumurta yiyorum idman günleri 7-8 universal 2700 amino alıyorum
dinlenmedigimden dolayıda gelişme yavaş oluyor sanırım
yorumlarınız için teşekkürler:) daha fazlasını bekliyorum idman programı ve dinlenme ile ilgili ;) teşekkürler

Vucud zaten gördügünüz üzere yagsız 8 yıldır basket oynuyorum atletik fiziğim var ama bunu biraz "hayvanlaştırmak" istiyorum anlayacağınız gibi :)

Soğuk alınan ölçülerse,
2007 eylül ölçümleri
kol 30
gögüs 101
miğde 76

2008 mayıs ölçümleri
kol 33
gögüs 108
miğde 78

Özür dilerim FleXoR hocam, şimdi fazlasını ekledim umarım daha tatmin edici şekile gelmiştir bilgilendirme için sağolun :)

vücudun yağ tutmaya yaktın değil. Şu anda kollar dışında tipik bir plaj vücuduna sahipsin. Eğer hayvanlaşmak istiyosan, kalori alımını protein ve komleks carb lar ile arttırmalısın. Yağıda zeytinyağı ve balık yağından almaya çalış.

Antreman için sana tavsiyem, pazartesi, çarşamba ve cuma günü git. her kas bölgesini haftada 1 kere ama kası doyurana kadar yani ağır gir. haftasonu, salı ve perşembe günleri bol bol dinlen.

vücudun yağ tutmaya yaktın değil. Şu anda kollar dışında tipik bir plaj vücuduna sahipsin. Eğer hayvanlaşmak istiyosan, kalori alımını protein ve komleks carb lar ile arttırmalısın. Yağıda zeytinyağı ve balık yağından almaya çalış.

Antreman için sana tavsiyem, pazartesi, çarşamba ve cuma günü git. her kas bölgesini haftada 1 kere ama kası doyurana kadar yani ağır gir. haftasonu, salı ve perşembe günleri bol bol dinlen.[/quote

Dediğin gibi kalori ve protein alımını yüksek tutup ağır kilolar çalışması lazım bende kol ölçümü büyütmeye çalışıyorum ancak göğüs biceps ve triceps çalışmamı haftada 2 gün giriyorum.

zaten ağır kilo az tekrar girerek idman yapıyorum 10 8 6 4 şeklinde uyguluyorum max 1-2 tekrarda girebiliyorum bitiriş için..
71 kiloyum bench pressde 80 kilo 4 girdikden sonra max 90 kiloya giriyorum.. yani agir kilo girerek büyümeye çalişiyorum beslenme gerçekten problem bende bi de ara vermek, dinlenmek...

Senin yaptığın 1-2 tekrar güç antremanına girer. Kaslarının enine genişlemesini istiyosan tekrar aralığını 6-10 arasında tut. Yinede ayda 1 kere güç antremanı yapmanda yarar var. Her sette başarısızlık noktasına gitme, son setlerde başarısızlığa kadar gir.

Senin yaptığın 1-2 tekrar güç antremanına girer. Kaslarının enine genişlemesini istiyosan tekrar aralığını 6-10 arasında tut. Yinede ayda 1 kere güç antremanı yapmanda yarar var. Her sette başarısızlık noktasına gitme, son setlerde başarısızlığa kadar gir.

Ayda 1 güç antremanı ? kasların enine gelişmesi son sette başarısızlığa kadar gir ?

Açarmısınız biraz daha

Back
Yukarı