Bugün:
Sabah:
3 yumurta (2 sarı,1 beyaz)
20 gram light kaşar
10 gram light beyaz peynir
Bal
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
Yağ yakımını çok takmadığım için (daha doğrusu gün içerisinde aşırı yorulup yediğimden fazlasını yaktığıma inandığım için

) okulda püskevi,çikolatalı süt gibi şeyler yiyorum insülin arttırıcı bide stresten sigaraya başladım. anlayacağınız durum böyle

Öğlen:
200 gram makarna
150 gram yoğurt
20 gram light ton balığı
yarım dilim tam buğady ekmeği
Ara öğün:
Nescafe ikisi bir arada
Antreman:
Bugünkü idman öncesi bi sakatlık yaşadım uzun barla idmanın sonuna kadar işim olmyacağını düşünüp ağırlıkları çıkartım köşeye atarken bi şöyle çeviriyim dedim

omuza geldi

omuz günüm oldğu için ilk başlarda ağrım çoktu bu nedenle idmanı yapmayım dedim ama ağrım geçer gibi oldu bacaktan sonra oMUZ VE TRAPEZE GİRDİ ANTREMANDAN 1 SAAT SONRA bi ağrı girdi ve 1 saat boyunca baya canımı yaktı ağrı geçtiğinde orda kırmızı bir iz kaldı ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Bacak idmanımda dumnbell squatta 40 kiloya geçtim ama evde çalıştığım için dengeiz bi dumbell kombinesi oldu bi yerde büyük 10 luklar diğerinde küçük 5 likler gibi ama sonuç olarak bacak idmanım genel olarak verimliydi. Dummbel lungesde 8 sağ ve 8 sol yerine 4 sağ 4 sol 8 tekrar yaptım ağırlığı 10 ar kiloluk dumbellara çıkarttım açıkçası bugünkü idman şimdiye kadar olmadığı kadar iyiydi. Ağrılıklarda pek zorlanmadım. Omuz idmanımda ağrı dışında güzel geçti o ağrı bi ara trapezlere vurdu ama geçti ve antremanımı bitirdim
Antremandan hemen sonra:
200 ml bi fanta (asiti kaçmış

)
Öğlen2: (antreman sonrası)
150 gram tavuk göğsü
200 gram makarna
2 diş sarımsak
1 dilim tam buğday ekmeği
150 gram yoğurt
Ara öğün:
1 bardak yeşil çay
Akşam:
50-100 gram fırında yağsız hamsi
yarım dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara Öğün:
yarım litre light süt
Yatmadan önce:
fındık badem kombinasyonu

nihayet istediği yağ kombinasyonunu aldım çiğ fındık ve çiğ badem şimdi bunları beraber yiycem ve gelişimde gözle görülür artış bekliyorum uzun vadede
iyi forumlar