Sabah:
3 yumurta
20 30 gram light bayz peynir
20 30 gram light kaşar
yarım dilim tam buğday ekmeği
bal
(sabahları yulaf alıcam akrbo alamıyorum az alıyorum)
Öğlen:
70 gram makarna
10 gram kıyma
30 gram yoğurt
2 adet biber dolması
Ara öğün:
1 bardak koyu neskafe
Antreman:
Antreman süper geçti 40 kg bench press 10 kg dumbell fly 10-10-15-15 kg incline dumbell press yaptım bide 20 kg lık dumbell la dumbell pullover iyice bitirdi beni

göğüsten sonra hemen biceps 10 ar kiloyla devam ediyorum barbell curll e. zaten son setlerde cheat yapıyorum ister istemez o cheat sıfırlansın ağırlık arıtırıcam yine hummer curll de aynı şekilde zor geçti bicepste kilo artırmak zor ama bugün bi yeniliğe gittim ve scott curll u dumbell şeklinde yapayım dedim gerçekten hayatımda ilk defa böyle bir biceps antremanı yaptığımı hatırlıyorum

15 kg bar ile scott curl tamamda 10 ar kiloluk dumbell larla scott curll yapmak bilek dahil tüm kolu bitirdi ve gerçekten çalıştığımı kanı hissettim

öyleki bilek antremanımın verimi düşürcek kadar zorladım ama zorlarken belde bi acı hissettim umarım ciddi bi şey yoktur yarın belli olacak

oondan sonra wrist flappers ve standart bilek için curll hareketimi yaptım curll hareketimde sağda değil solda bilek kaslarım yerine eklem kemiklerim acıyor bilekteki bunun sebebini bilen varsa çözümüyle beraber paylaşabilir mi? onun dışında pek bişey yok yine kalça için pile squat yaptım 25 kiloluk dumbell a genel olarak iyidi antreman
Antreman sonrası:
100 150 gram tauvk göğsü
100 150 gram makarna
50 gram yoğurt
yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
yarım kase yeşil mercimek
Ara öğün:
yarım litre süt
yatmadan önce yine fındık ve bademimi yer yatarım
iyi forumla rbilek konusunda yardımcı olacaklar varsa bekelrim