Akrobatik hareketler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deku
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu human flağın normalindeden çok daha az güç isteyen şekilde yapıyorum normali zor birde aşağıdakine baktım "vaybe elin adamı yapıo" demek geldi

oldflagpic.jpg

--------------------------------------------------------------------

ben abuda kalkmayı biraz çevirdim herhalde yapmak için düzenli olrak günde 15-20 dk çalışmak lazımdırda hem ant hemde o omuzları fazla zorlar diye çok uğraşmöıyorumn (ya benim kanatlarada yük binio)

neyse abuda kalkma yhareketini yapmaya çalışıyorum duvara dayanıcam.(kırmızı dikdörtgen duvar olsun) o şekilde bir sn duruyorum sonra ok yönüne doğru inişe geçiyorum. hadi duvara doğru düşsem bilekten destek alacağımı anladım. ama ok yönüne giderken nasıl kendimi düzelteceğim konusunda bir şey anlamadım.

arched20handstand.jpg

http://img514.imageshack.us/img514/2316/arched20handstand.jpg

amuda kalkma konusundaki becerim 15 saniye boyunca durabildim.

Ayaklarınızı dik tutup birleştirerek ileri geri yapıp dengenizi sağlayacaksınız. Tabi omuz , sırt bölgelerini etkiliyor ...

tek kol barfiks kesinnlikle çekmeyin yaz tatilinde yaptım kolumu şu anda az bi zorlasam 2 gün sızlıor 85 kg ağırlığım bu arada

Abi gerçekten çok sakat bir hareket kardeşim 6 gün önce amuda dururken düşüp köprücük kemiğini kırdı. Neyseki ameliyata falan gerek olmadı çok garip bir korse verdiler evde sadece yatıyo. Aman dikkat

Back
Yukarı