alın size bomba gibi bir içecek...

bu içecegin sahibi ankara sincanda salonu bulunan süleyman hocanın tarifidir. yorumları bekliyorum...

250 gr soya unu
1 litre süt
100 gr pekmez
3 y. kaşık bal
4 y. kaşıgı süt5 adet yumurta beyazı
2 kaşık yogurt
1 adet muz
1 adet kivi
birde istege göre puding (bir paket)

pişmemiş un sakıncalı bağırsakda birikme yapıyormuş

onun haricinde çok lezzetli gürünüyor keyifle içilebilir kivi tadını yumuşatmış

un yerine protein tozuyla kusursuz olur ama protein tozu temin edilemiyorsa yumurtada kullanılabilir

tabi pişmemiş yumurtada pek iyi değil deniyor dakteriyel acıdan

sonuç olarak işin içinde profesyonel suplement yoksa ew yapımı suplementler hep bitafdan aksik kalıyo

ben şimdiye kadar ew yapımı kusursuz bi suplement okumadım yapmadım içmedimde

ama deişik bi formulu olanvarsa oldukca ekonomik olur

tesekkurler

NEFELIS dedi:
pişmemiş un sakıncalı bağırsakda birikme yapıyormuş

onun haricinde çok lezzetli gürünüyor keyifle içilebilir kivi tadını yumuşatmış

un yerine protein tozuyla kusursuz olur ama protein tozu temin edilemiyorsa yumurtada kullanılabilir

tabi pişmemiş yumurtada pek iyi değil deniyor dakteriyel acıdan

sonuç olarak işin içinde profesyonel suplement yoksa ew yapımı suplementler hep bitafdan aksik kalıyo

ben şimdiye kadar ew yapımı kusursuz bi suplement okumadım yapmadım içmedimde

ama deişik bi formulu olanvarsa oldukca ekonomik olur

kardeş bu un soya unu aşırı protein var 250 gr mı bir vücutcunun günlük proteinini karşılıyor hem dogal hem ucuza geliyor bak bir dene 3-4 ay yararını nasıl göreceksinnn

Soya unu bi işe yaramaz... Milyonlarca defa söylendi. Amino asit olarak çok zayif. Sporcular için yetersiz bi protein. Bitkisel proteinleri sadece çerez olarak alir bodyci adam :D

İşe yarasa bile 125 gram proteini sindirebilecek mi tek öğünde o bünye?

Soya unu bi işe yaramaz... Milyonlarca defa söylendi. Amino asit olarak çok zayif. Sporcular için yetersiz bi protein. Bitkisel proteinleri sadece çerez olarak alir bodyci adam :D

İşe yarasa bile 125 gram proteini sindirebilecek mi tek öğünde o bünye?

Soya unu öyle bir işe yarar ki aklını şaşar kalır..Amino asit olarak zayıf derken kastetmek istediğini gerçekten anlamış değilim.Ben soya unu'nu kullandım yararda gordum kullanmak ısteyen dıger arkadaslara tavsıyem sudur.

Body building'e yeni başlayanların kullanması gereken üründür.Sebep derseniz.Bu işi hakkıyla yapmak istiyorsanız suplement kullanmak zorundasınız.Fakat ılk 3-4 suplement kullanımı sakıncalıdır ciğerlerin henüz hazır olmaması gibi bir sürü sebep forumda yazıyor zaten.Bu sürede sporcu protein yuklemesı yapmıyacak mı ? Yapacak elbet günde 2-5 arası yumurta ve soya unu ıle yapılacak ıcecekler.Ihtıyaclarınızı fazlası ıle karsılayacaktır.

RDA PROTEİN:(Günlük Alınması Gereken Protein)
60 gr
250 Gr Soya Unu Protein
54 Gr

Artı ilave edeceğiniz sütün proteini ve bilimum ilavelerle tek bardakta 1 gunluk protein ihtiyacınız

protein kaynaklarını çeşitlendirmekte fayda var ama büyük bölümü hayvansal kaynaklı olmalı o bir gerçek
ayrıca 60 gr protein v.g sporu için çok az tek ögünde almak mantıksız belki sabah kullanılabilir ara ögünlerde idman öncesi sonrası ona güvenilmemeli hayvansal kaynaklar seçilmeli bol yumurta tavuk imkan varsa en güzeli kırmızı et. lor ve diğer süt ve süt ürünleri v.g sporunun başlıca temel besinleridir.

bu karışım olmaz beyler.sütle pekmez birbirini nötralize eder yani faydası kalmaz.ona göre düşünün.eğer inanmıyorsanız internette araştırma yapabilirsiniz

kaç kalori ? kalorinin ne kadarı şekerden ve yağdan geliyor ?

şuursuzca kulaktan dolma karışımları tüketmemekte fayda var.

"y. kasık" derken ne demek istiyosun anlamadım

Birde yumurtayı pişirdikten sonramı alıcaz beyazını

ve bunların hepsini bi kaba döküp karıştırıpmı içicez.

sütle pekmez olmaz arkadaslar yıne aynı sekılde cıg yumurtayı sute kırmanın da bır faydası olmaz. yumurtayı en guzel normal halıyle yemeye calısmaktır haa ben yıyemıyorum dıyorsanız ısıtın soyun oyle atın sutun ıcıne.

Back
Yukarı