Bu mesaja çok güzel bi cevap verirdim ama forumda "Allah Kitap" demek yasaktır. Sonra misyoner muamelesi görüyoruz. Sen istediğin şeye inanmakta özgürsün. Fakat yazdığın şu kısa mesaj bile çok çok amatörce bi mantık içinde olduğunu belli ediyor.Hangi tezi bilmiyorum ama Hawking hakkında da Einstein benzeri çarpıtmalar yapılıyor. Tartışma başka yöne kaymasın diye sadece şu linki atayım, kendi ağzından (daha doğrusu bilgisayarından) Hawking yakın zamanda ateist olduğunu kesin bir dille açıkladı: http://www.huffingtonpost.com/2014/09/25/stephen-hawking-atheist_n_5882860.html Alıntı: "What I meant by 'we would know the mind of God' is we would know everything that God would know if there was a God, but there isn't. I'm an atheist."
Ne amatör mantığı? Stephen Hawking ateist olduğunu söylemiş, ben de alıntıladım. Herhangi bir mantık yürütmedim ki? İlk mesajı alıntılayacakken yanlışlıkla ikinci mesajımı mı alıntıladın?Bu mesaja çok güzel bi cevap verirdim ama forumda "Allah Kitap" demek yasaktır. Sonra misyoner muamelesi görüyoruz. Sen istediğin şeye inanmakta özgürsün. Fakat yazdığın şu kısa mesaj bile çok çok amatörce bi mantık içinde olduğunu belli ediyor.
Bu mesaja çok güzel bi cevap verirdim ama forumda "Allah Kitap" demek yasaktır. Sonra misyoner muamelesi görüyoruz. Sen istediğin şeye inanmakta özgürsün. Fakat yazdığın şu kısa mesaj bile çok çok amatörce bi mantık içinde olduğunu belli ediyor.
Bu yazılanlar da "amatörce mantık" ise -ki amatör mantığın ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yok- pilot kalemle ateizmi çürüten mantık sizce nasıl bir mantık çok merak ediyorum..
Ayrıca merak ediyorum neden bu şekilde profil oluşturup, bu tarz başlıklarda propaganda yapıyorsunuz?
Gidin youtube da kanal açın orada istediğiniz videoları servis edin, sözlüklerde yazar olun ya da dini-siyasi platformlarda özgürce tartışın. Neden BFTR ?
Hepsini geçtim konunun içeriğine dönecek olursak tartışmalarda herhangi bir "yetkili kişiyi" referans göstererek tartışmak mantık hatasıdır. Argumentum ad verecundiam\yetkili kişiye yada otoriteye başvuru
Ki zaten diğer türlü olacak olsaydı bizim hiçbir tartışmaya girmemize gerek kalmazdı en popüler bilim adamının görüşlerini içselleştirir ve onları doğru kabul ederdik.