Arkadaşlar,geçen şubatda Bsn markasının No explode ürününü almıştım.O zaman başka bir shekar kullanıyordum ve no explode'u bir ölçeğini 400 ml suya atıp shakerda karıştırdığımda sanırım basıncın ve no explode'un etkisiyle shekarın kapağı açılıp ürün etrafa saçılıyırdu.Daha sonra ürün bitti bende o shakerı değiştirdim başka bir shaker aldım.Bu yeni shekarda 2 gün önce aldığım no explodu hazırlarken kapağın basıncın etkisiyle açılmadığını gördüm.Acaba kapağın açılmama sebebi shekardan mı yoksa üründen mi?
Kısacası sormak istediğim şu; aranızda orjinal olduğuna emin olduğunuz no explode kullanıp,çalkalama anında sheakerının kapağı açılmayan var mı?,sheakrın kapağının açılmaması normal mi,herhangi bir kimya lab'a gitsem ürünün sahte mi orjinal mi olduğu anlışılır mı?Şimdiden çok teşekkürler
Kısacası sormak istediğim şu; aranızda orjinal olduğuna emin olduğunuz no explode kullanıp,çalkalama anında sheakerının kapağı açılmayan var mı?,sheakrın kapağının açılmaması normal mi,herhangi bir kimya lab'a gitsem ürünün sahte mi orjinal mi olduğu anlışılır mı?Şimdiden çok teşekkürler