Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crespo

Yeni Üye
İşte arkadaşlar rus kimyasının nelere kadir olduğunu şimdi göreceksiniz ... mantık sınırlarının çok dışında bi kobay bence

ama inanılmaz

16187303.png

79031071.png

66454859.png

18246070.png

93444460.png

31505022.png

12777608.png

33505319.png

53819821.png

63031884.png

77673782.png

2m296dw1.jpg

2agu3bt1.jpg

14abdr81.jpg

25sv15f1.jpg

post21182087918.jpg

bi ara gyno olmuştu o haliyle yarişmaya katılmıştı ,fotoları bulamıom ama

growth ta göbeği bayaği çıkarmış

ilginç olan o yaşta bu kadar çok growth vuran birinin boyu aşırı uzaması lazımdı ama çocuk kısa

Maşallah maşallah. :) Adını kaydediyorum.30 yaşına gelince nasıl olacak bakalım.Hilkat garibesine dönüşmese bari. :)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yas-18-t5286.html?t=5286&highlight=18+yas%FDnda

daha once konu acılmıstı ama bu cocuk gercekten cok ılgınc kac yasında basladı neler kullandı gercekten crespo'nun da dedıgı gıbı rus kımyasının nelere kadır oldugunu goruyoruz..

5. resımde arkadakı yarısmacıların ıfadelerı cok hos gercekten bız nereye dustuk boyle kımınle yarısıyoruz der gıbı bakıyorlar

ilginç olan o yaşta bu kadar çok growth vuran birinin boyu aşırı uzaması lazımdı ama çocuk kısa
Bir yaştan sonra eklemlerin ucundaki yumuşak doku sertleşiyor ve uzama duruyor. Bu süreden sonra sadece kemik kalınlaşması oluyor. Belki de bu süreden sonra growth almaya başlamıştır.

Bir yaştan sonra eklemlerin ucundaki yumuşak doku sertleşiyor ve uzama duruyor. Bu süreden sonra sadece kemik kalınlaşması oluyor. Belki de bu süreden sonra growth almaya başlamıştır.

18 yaşındaki fotoları en baştakiler . bu adamın 4-5 ayda bu hale gelemeycği kesin olduğuna göre , gen aşşa 15 yaşında başaldı growth a

steroidlere minnettar olmalı diye düşünüyorum daha 20 yaşında 30 yaşındaki vucutcu gibi göbek yapmış...
ölçüleri nedir boy filan bilen varmı acaba...
boyu kısa durduğu için 40 cm lik kol bile böyle iri görüneblir :D

20 yaşında ve 50 cm kol arnoldun bile 56 cm olduğunu biliyorum bu çocuk böyle devam ederse arnoldu geçecek gibi görünüyor ee steroidlerinde hakkını vermek lazım ama pısssss diye sönmesinden de korkmuyo değilim :D

Belki de normal şartlarda boyu çok kısa olacaktır;growthlar sayesinde bu kadar uzamıştır. Crespo, sanırım sen kür'den sonra bir parça uzamıştım. 187'den 1.90'a terfi eden ender üyelerdensin..

aynen katılıyorum rus kimyasının nelere kadir olduğuna. ilerde ses getireceğe benziyor ama bu yüzden bi cacık olmaz. o kadar ilaç kullanmış testosu tavan yaptığı zamanlar bu çocuğun yüzüne hiç mi yansımaz hayret ettim doğrusu. forumda resmi olan arkadaşların 1 sene önce sonra fotolarında bile yüzü sert bir görüntüye kavuşuyor bu elemanın daha çok yumuşamış gibi. yüzden kaybeder film milm hikaye olur. ama böyle giderse 40 a kadar yaşasın, olympiada şampiyonluk alır.

çirkin diyecem ama çirkinde değil, çok ucubik duruyor. bedeniyle kafası hiç uyuşmuyor, sanki o kafayı o vücuda monte etmişler gibi.

Geçen de söylemişdim şimdi de söylüyorum. Arnoldla her insan kıyaslanmamalı. Arnoldun boyu 188 bu biraderinki 175 bile zor gelir.

birkaç resimde benden olsun bari.. ama diyim adam deli gibi geliyo... :) her sene daha iyi daha da iyi olacak gibi.

vytyz7.jpg

11jlod0.jpg

:( bende istiyorum allahm bana da ver artık şu kası ineğe kediye köpeğe, çoluğa çocuğa kas yaptırıyolar biz hala amele kürü yapıoz

Back
Yukarı