Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz ne steroidinden bahsediyorsunuz? bu vücut streoidle yapılmış bir vücutmu allah aşkına? alexey e basmışlar gh basmışlar gh. bakın bu çocugun arkası çok saglam. sponsorları var. aklınıza gelmeyecek kürler yapılıyor bu elemana.

ne steroidimi?

steroidsiz gh ne işe yararki.

trenbolone, insülin tahmın edıyorum daha çok.

ne steroidimi?

steroidsiz gh ne işe yararki.

trenbolone, insülin tahmın edıyorum daha çok.

Sanki sadece gh alınca iş bitiyor. Sametin de dediği gibi kuvvetli anabolik ajanlar, yüksek dozda testesteron, insülin, t3-t4 olmadan sadece yağ yakımı sağlar. GH kullanımında, kaliteli adele yapımı için bütün unsurlar şart. Tabii ki birde iyi genetik gerekli.

yaw neden bunun gibi olmak istiyorsunuz halen anlamam. bildiğin bariz çirkin birşey, estetik adına birşey yok. kaç tananeiz kadınların bunlardan hoşlandığını sanıyor?

ben size söyleyim, fantezi sever milflerden başka hoşlanan yok bu kadar iri vücuttan.

yaw neden bunun gibi olmak istiyorsunuz halen anlamam. bildiğin bariz çirkin birşey, estetik adına birşey yok. kaç tananeiz kadınların bunlardan hoşlandığını sanıyor?

ben size söyleyim, fantezi sever milflerden başka hoşlanan yok bu kadar iri vücuttan.

Samet sen durumu anlasan da anlamasan da onlar veya bızler lesukov gıbı olamayız zaten.. Kafaya takma bu kadar..

Emeğe saygı demekten başka diyeceğim bir şey yok.Çocuğun kendi seçimi bunu saygıyla karşılamak lazım.Biz beğensekte beğenmesekte,onun gibi olmaya çalışsakta çalışmasakta çocuk kararını vermiş ve bu kararını uyguluyor bizede kararına saygılı olmak kalıyor...:)

resmen hayvani birşey yaratılmış :D bi ordunun bunun gibilerden oluştugunu düşünemiyorum :D şunuda söylemeden edemicem arnoldun jayin frank mcgrathın estetiginin % 1 i yok bu bebede :D

Bu çocuğun fotolarını gören yurdum genclerinin ne diyeceğini şimdiden tahmin ediyor gibiyim bi kaç örnek

''Gelsin teke tek yiyosa''
''Bu düştümü yerden kalkamaz''
''Ben bunu biliyom hala oğluda böyle bi iğneyle akşam yatıyon, sabah böyle kalkıyon''
''Bu kaslar iş yapmaz yürek olacak kessen beni kanım sarı lacivert akar dayı''

kesinlikle katılıyorum özellikle igne kısmına hatta bak bunu gerçekten duydum : ABİ ADAMA BASMIŞLAR AMİNO ASİTİ BASMIŞLAR SOYA PROTEİNİNİ SIRF ONLAR LA OLUYO BUNLAR SIRF !!!

bakmayın siz onlara.spor yapmaya üşenenler böyle kulaktan dolma saçmalıklarla kendilerini teselli ediyorlar işte.böylelelrini sahaya davet edin güç görsünler,ozaman susarlar.

ya bence hormon kullanmamıştır. suplement almıştır tabiki düzgün bir beslenme uyku ve çok disiplinli ve ağır antremanla bu yaşta olamayacak şey değil bence. kür yapmıyorum derse inanırım gerçekten. yapılamaz değil. helal olsun bu gencede

rus ırkında var bişeyler.....adam sağlam çalışmış......ha hormon mormon almışsa beni ilgilendirmez.....ben sadece ortaya çıkar esere hey maşallah derim :D

Hakkaten güzel vucut insa etmiş.Ama bu adama %100 steroid kullamış biri.Bi kaç resimde benden olsun.Yabancı forumlarda buldum...

2008y.jpg

43709770.jpg

35470754.jpg

19424158.jpg

35938524.jpg

l_8326c2bbffbd8cc52b8fc1a449fc04fd.jpg

AlexeyLesukov+75.jpg

5tf94.jpg

20415.png

6tg5td.jpg

2a7erza.jpg

21lmsuu.jpg