Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
steroid kullanan sporcu hormonlu domatestir gözümde.

edit:avatara takılmayın kendisi içinde geçerlidir.

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Yeni resimlerinden bir tanesini daha eklemek istedim.

Saygılarımla,

Eklentiler

• Alexei Lesukov 1.jpg
    Alexei Lesukov 1.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 767
Dikkatimi çeken birşey var bu adam altına falan niye böyle şeyler giyiyor? Bir kaç videosunda da siyah boxer benzeri bişeyle idman yapıyordu. Bu resimde de çok kısa yeşil dar bişey giymiş yani ne bilim insan rahatsız olur sıcaksa şort falan giy her tarafın meydanda ben rahatsız olurum çalışırken açıkçası.

Kızda şahane bu arada hani beğendiğiniz kız tipi vardı forumda başlık budur yani bundan ötesi yok:D 1.55-1.60 falandır tahminen boyu zayıfta değil tam kararında şahane hatun buralarda böyle kız olsa peşinden ayrılmam valla:D

Lesukov amatörde elde ettiği başarılar sayesinde seneye prolarla yarışmaya hak kazandığını açıkladı ; onu ifbb'de prolarla en kısa zamanda göreceğiz

dragox, adamin kisa giyinmesinin sebebi. Insan daha rahat ediyor. O yuzden vg yapanlar genelde genis giyinirler. Yada vucudu rahatsiz etmiyecek atlet. Vucudun yaptigi hareketleri engellemesini onluyorlar.

Bu Lesukov adam ne ile besleniyor gercekten merak ettim. Her gun bir boga deviriyordur herhalde...

Bu adamlarin hic biri ne gh. Ne steroid kullaniyor. Hepsi peptidlerle gelişme sagliyor. Follistatin, activin, igf tarzi ürünlerle bu vücutlar yapiliyor. 1gr Steroid girmiyo bu adamlarin vücuduna. Kullandiklari ürünlr cok farkli. Yüksek doz alindiginda peptidi kessen bile büyüme durmuyor. Hep devam edeiyo ve zaten fazla yaşamiyosun. Organlardada buyume oluşuyo. Ama dogru düzgün, bu işi bilen birileriyle kullanirsan en masumu peptidler. Gerci Türkiyede bu peptid olayini bilen 2 yada 3 kişi vardir.

abartmayın.Sizde de bu imkanlar olsa emin olun sizler de yaparsınız.Ama sağlığınızda sorunlar da çıkabilir. :)

Ya zaten her isteyende arnold olur yeterki istesin imkani olsun...Öyle olmuyor isde bu genetikler binde bir cikan cinsten 24 yasinda bu kutleyi koymak cogu kisi icin hayaldan öteye gitmez.Ayrica avrupa arenasinda yarisanlarin cogu sponsorlu bu ise para ayirabilecek maddi durumu iyi sporcular buna ragmen suanda konusulan 3 genc var andrej skromny-aleksej lesukov-antoine vaillant...

Arnold la nasıl kıyaslıyolar ya bunu :S

Bu adamlarin hic biri ne gh. Ne steroid kullaniyor. Hepsi peptidlerle gelişme sagliyor. Follistatin, activin, igf tarzi ürünlerle bu vücutlar yapiliyor. 1gr Steroid girmiyo bu adamlarin vücuduna. Kullandiklari ürünlr cok farkli. Yüksek doz alindiginda peptidi kessen bile büyüme durmuyor. Hep devam edeiyo ve zaten fazla yaşamiyosun. Organlardada buyume oluşuyo. Ama dogru düzgün, bu işi bilen birileriyle kullanirsan en masumu peptidler. Gerci Türkiyede bu peptid olayini bilen 2 yada 3 kişi vardir.

:)

kaynak? alexey askerlik arkadaşınız değilse kesin dille konuşmayınız.

Bu boya fazla takmayın beyler.Benim boyumda Lusukov la aynı.Mahmut Irmakın da öyle. Var Yani yarışmalara katılan genellikle 1.70 1.75 1.65 ve üstü.

Dikkatimi çeken birşey var bu adam altına falan niye böyle şeyler giyiyor? Bir kaç videosunda da siyah boxer benzeri bişeyle idman yapıyordu. Bu resimde de çok kısa yeşil dar bişey giymiş yani ne bilim insan rahatsız olur sıcaksa şort falan giy her tarafın meydanda ben rahatsız olurum çalışırken açıkçası.

Kızda şahane bu arada hani beğendiğiniz kız tipi vardı forumda başlık budur yani bundan ötesi yok:D 1.55-1.60 falandır tahminen boyu zayıfta değil tam kararında şahane hatun buralarda böyle kız olsa peşinden ayrılmam valla:D

benimde öle vücudum olsa çırılçıplak gezerim :)

Arnold efsane olabilir ama abartılacak birşey yok :) Bu sözümün üstünde duruyorum.Adamların yaşamı rahat arkadaşlar.Biz nerde çalışsam,sınavları nasıl edecez, Ygs yaklaşıyor,suplement bitti bu ay suplementsiz yapacaz diyoruz.Beslenmede de zorlanıyoruz biraz.Zaten bu ülkede futboldan başka birşeye yatırım yok.Sonrada bekleyin şampiyon.Mahmut Irmak abimize de helal olsun.Neymiş efendim rus genetiğiymiş de onlar böyle olurmuşta.Eğer yarışma düşünüyorsanız başta kaybedersiniz.Oooo o zenci kesin alır madalyayı.Oooo O rus adamların genetigi yeter vs vs hem psikolojik hem kondisyonda ve antremanda etkilenirsiniz.

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Yaklaşık 5 saat önce Resmi facebook Fun sayfasından son paylaştığı resmi aktarmak istedim. Gerçekten çok hoş.

Uploaded with ImageShack.us

The rest of the warrior... - Despite appearances bodybuilding is a team sport, I owe much to my darling .

Saygılarımla,

Sik foto olmus, ama bu adamlar nereye gidiyor daha bu yasta bu buyukluk. Zaten ufaktan estetik boyutunu astilar.

Back
Yukarı