Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu da benden gelsin Andrey Skoromnyy ve Alexey Lesukov, bugün Andrey facebookda paylaştı

532418_386670421408434_428309209_n.jpg

Hayat kime güzel beyler:(

Adamlara bak be hayatlarını yaşıyorlar. :D Bize de bu ülkede ''iğrenç'', ya da ''yaratık'' gibisiniz diyorlar.Biz şansızız beyler :)

bir resim daha gelsin yeni facebookta paylaşıldı Andrey tarafından

bu arada lesukov ile andrey in boylar yakınmış yeni farkettim
bayanlara da diyecek laf yok :) hayatın kime güzel olduğunu gösteren fotolar oldu hakkaten :)

577935_387512337990909_485052472_n.jpg

Son düzenleme:
Şahin K. Rus olsaydı nasıl olurdu güzel örnek son fotoğraf :D

bir resim daha gelsin yeni facebookta paylaşıldı Andrey tarafından

bu arada lesukov ile andrey in boylar yakınmış yeni farkettim
bayanlara da diyecek laf yok :) hayatın kime güzel olduğunu gösteren fotolar oldu hakkaten :)

577935_387512337990909_485052472_n.jpg
fotoğrafdaki bayanlarda sporcu belli ayrıca çok güzeller demekki neymiş kızlar çok kaslı erkeklerden hoşlanıyorlarmış
icon7.gif
hafif uzun saçlı çocuk aslında yakışıklı vücudu biraz abartılı olsada sonuç olarak adamlar hayatlarından memnun paraları var,kız arkadaşları var, popülerler daha ne olsunki çoğu insanda yok kızlar böyle vücut sevmez der kendini fit ve yakışıklı görür ancak fotoğraflardaki kızları anca rüyalarında görürler ve bu adamların kazandığı para ve popülerliğide tabi
icon7.gif
şimdi kim daha şanslı bence onlar.

Son düzenleme:
bu cocuk ne yemis ne icmis ya ;)) yemekte kopek yiyor heralde :)

• Like
Reactions: F35
birinci olarak degil benim bildigim bu seneki arnold classic europe dan davet aldigi icin otomatikman pro card sahibi oldu.. npc de yaristimi hic?

Back
Yukarı