Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
523595_554296077925112_2130959786_n.jpg

phil heath, jay cutler, andrey ve lesukov

lesukov biraz küçük kalmış :)

Lesukov biraz fotoğraf mucizesiymiş sanırım :)

Phil ile Jay in yanında hadi yaşı ufak kütle olayını ilerleyen zamanlarda kapatır diyelim ama çatı olarakta çok yetersiz ikisinin yanında, rus kimyası bu anatomik eksikliğin üstünden de gelebilecek mi bakalım...

Yan yana gelince sıradan insanlar gibi kalmışlar, birde Phil ile Jay in omuzlarla kollarının açıkta olması da iyi işin tuzu biberi olmuş :)

@pozitronn fibo power haftasindayiz halen. hatta bu gun asil klasmanfa sonuclar belli olacak. sabirsizlikla bekliyoruz bakalim :) almanyada olan forum uyelerimizden de takip edenler vardir canli olarak buyuk ihtimalle.

Tam bu fotografı paylaşacaktım :) Eminim çoğu kişinin fikri değişmiştir :)

Çocuk yüzünden bir FIBO daha kaçırdım :\

Kısmet seneye...

Açı, açı, açı...

Bu tarz fotolar her zaman yanıltıcı. Jay de Phil de ruslara göre kameraya daha yakın, Lesukov zaten boyca da kısa, hepten küçülmüş geri planda. Ama Andrey geride olmasına rağmen o kadar küçük gözükmüyor.

Bu resim gibi sporcuların kameraya uzaklıklarının farklı olduğu resimler her zaman aldatıcıdır ve hüküm vermek için kesinlikle yetersizdir.

Açı, açı, açı...

Bu tarz fotolar her zaman yanıltıcı. Jay de Phil de ruslara göre kameraya daha yakın, Lesukov zaten boyca da kısa, hepten küçülmüş geri planda. Ama Andrey geride olmasına rağmen o kadar küçük gözükmüyor.

Bu resim gibi sporcuların kameraya uzaklıklarının farklı olduğu resimler her zaman aldatıcıdır ve hüküm vermek için kesinlikle yetersizdir.

Söylediğiniz gibi açı da büyük bir faktör ancak fazlaca küçük görünüyorlar, şaşırdım baya açıkçası :).

resmen hayvani birşey yaratılmış :D bi ordunun bunun gibilerden oluştugunu düşünemiyorum :D şunuda söylemeden edemicem arnoldun jayin frank mcgrathın estetiginin % 1 i yok bu bebede :D

Bir ordu bunlardan oluşsa ordunun hiçbir şanso olamaz düşünsenize hareket kabiliyeti 0 bir ordu...

bu son foto fotoshopla sundurulmus olabilir, bardak sisman gorundu bana.

ya bu elemanın bence en tepeye cikma sansi yok, boy zaten naim kadar enine daha da genislerse zaten spongebob gibi bisi olacak. jay cutler in koltukaltina sigarmis yani, bene avrupada takilsin hic kasmasin amerika taraflarina

Tüm konuyu baştan sona okudum, tek kelimeyle bu adam kimin çocuğu :D bize niye bu fırsatlar verilmiyor . :D
Çalışmamın 2.senesinden sonra direk her türlü maddi imkanı kullanıp küre giriyorum olay bitmiştir benim için :D

adam sağlam sponsor bulmuş kendisine anlaşılan her türlü imkan tanınmış mr olympia olmasa bile popüler bir sporcu oldu sonuçta
Tamamda neden bu adam yani?Anladığım kadarıyla adamlar çekirdekten bir canavar yaratmaya niyetlenmiş,neden bu çocuk?
Bahse girerim bu çocuğun ailesi Rusya'nın sayılı zenginlerindendir.Yoksa milli piyangoya benzer bu iş,sokaktan bir çocuk seç rastgele seni dünyanın en iyi vücutçusu yapacağız Rusya'nın yeni yüzü sen olacaksın demeye benziyor.
Adam çok erken yaştan küre başlamış,karnından belli oluyor dayamışlar gh'yi :D
Belki hiç kimsenin bilmediği kimyasallar bile kullanılmış olabilir bu da çok yüksek bir mebla demek yani kolay kolay kimseye tanınmaz bence bu fırsat.
Ve bu kadar uygulanan kimyasala rağmen sağlığı yerinde,ölmedi yani adam,bu da demek oluyorki adam sürekli kontrol altında sağlığı vs. her türlü kontrolleri bu işin profesörleri uzmanları yapıyor.
Özetle bu adam buz dağının görünen kısmı görünmeyen kısmında baya sağlam bir finansal kaynak var. :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı