Selam;
Sevgili BFTR kullanıcıları,
Alicia, bana kalırsa bir çok emsali içerisinde daha sıcak ve sempatik gelebilmekte bana. Bir kaç figure yarışmacısı daha var içlerinde ilk 3'tedir bana göre kendisi.
Bu ayki MF sayısında da kendisiyle röportaj yapılmış videolar büyük olasılıkla MF sitesinde de mevcuttur.
Mesela şu kendisinden bir alıntıdır;
"Karın kaslarım hep mükemmeldir, ancak kısa bir süredir, karbonhidratları beslenmeme tekrar kattığımdan beri eskisi kadar belirgin değiller. Yine de fena görünmüyorlar, bence!"
"Olympia'da ilk 6'da yer aldığım için son derece mutluyum. Bir önceki yıla kıyasla tam 7 basamak birden atladım. Erin Stern de geçen yıl altıncı olmuştu ve bu yıl nasıl bir derece elde ettiğini hepimiz gördük!"
"Figure yarışmalarına katılmaya başladığımdan beri seksi yönümün daha ön plana çıktığının farkındayım. Podyuma üzerimde minicik iki parça kumaşla çıkıyor ve insanların önünde yürüyorum, fotoğraflarım çekiliyor ve sonra dergilerde yayınlanıyor."
"Bu spor benim hem hobim hem de mesleğim. Antrenman yapmayı ve müsabakaya hazırlanmayı seviyorum."
"Bacaklarım bence vücudumun en güzel yeri. Ama fazla bacak antrenmanı yapmıyor, bunun yerine yürüyüşü ve sıkıcı kardiyo egzersizlerini tercih ediyorum. Çünkü daha fazla gelişmelerinden korkuyorum."
gibi....
Kendisi ile tanışmak için önümüzdeki 5 sene içerisinde, okul hayatımı iyice ilerleterek Amerika'ya gitmeyi bile düşünüyorum
"İnsan evlenecekse, böyle sporcu birisi ile evlenmeli" Şahsi fikrim
Saygılarımla,