• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

AliMert 22 yaş :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Once tebrik ederim. Elestiri konusuna gelecek olursak(fotolarin cekiminden belli olmuyor olabilir) omuzlari biraz belirginlestirir, beli de cok az inceltirseniz ya da alt ve yan kisimlari belirginlestirirseniz cok daha estetik durabilirsiniz :)

ben yumurta akı tozu kullanıyorum 1 kg şeklinde içinde 255 tane yumurta akı var. 2 ölçeği 7 yumurta beyazına bedel. ben diyet yapıyorum o yüzden kepekli makarna yada pirinç 200-300 gr tüketiyorum. bazı günler dahada az.eğer sen adele şeklinde kilo almak istiyorsan kış, senin için iyi bi süreç. karbonhidrat almalısın. sık öğün azar azar. 400-500 gr karbonhidrat bol protein ( minimum 500gr tavuk vs ) yemelisin. 7den sonra karbonhidrat almamanın nedeni, metabolizma yavaşlıyor dolayısıyla sindirimde zayıflıyor ve genelde o saatlerde hareketsiz kalıyorsun, o yüzden tüketilmemeli. karbonhidrat illada tüketiceksen kompleks karbonhidratları ( vücut tarafından kolay sindirilen ) besinler tercih etmelisin. Ki temiz bulk dönemlerinde almanı öneririm. iyi çalışmalar
vücudun tam ideal boyutlarda bence fazla abartınca itici oluyor.Tam manken vücuduna sahipsin şuan.Ben görmüştüm yumurta akı tozunu da işe yaramaz diye almadım alayım o zaman gittigidiyorda varmış.

Yarışmalara mı hazırlanıyorsunuz.Çok mükemmel bir gelişme olmuş eleştiri verilecek bir şey yok ancak senden eleştiri alabiliriz bu konu da. Çünkü gördüklerim arasın da başarılı vücut geliştirme çalışmalarından birisi olmuş yola devam .....
6b5009fc6673.gif
6b5009fc6673.gif
6b5009fc6673.gif
Allah razı olsun sizden görüşleriniz beni dahada hırslandırdı. Best model of turkey'e giricem 11 ay diyet halindeyim Rabbim izin verirse.Bunu duymak gerçekten bi insan için çok mutluluk verici. Elimden geldiğince herkese yardımcı olmak isterim.

Once tebrik ederim. Elestiri konusuna gelecek olursak(fotolarin cekiminden belli olmuyor olabilir) omuzlari biraz belirginlestirir, beli de cok az inceltirseniz ya da alt ve yan kisimlari belirginlestirirseniz cok daha estetik durabilirsiniz :)

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız, önümde uzun bir diyet dönemi var söylediğiniz bölgelerin eksikliğini sanırım farkındayım, durmak yok çalışmaya devam :)
vücudun tam ideal boyutlarda bence fazla abartınca itici oluyor.Tam manken vücuduna sahipsin şuan.Ben görmüştüm yumurta akı tozunu da işe yaramaz diye almadım alayım o zaman gittigidiyorda varmış.

Ben faydasını gördüm ama yumurtanın tadından kaçıyosun, bundada karışım herşeyle olmuyor. Yani eğer ki karıştıracağınız bi formülünüz yoksa almayın. Su ile berbat derecede bi tadı oluyor hiç bir insanın içemiceği kadar :D

sayın alimert eski fotolarını gördüm
gelişimin süper başarılarının devamını dilerim.
best model arkadaşımız var deriz inşallah.
;)

Allah razı olsun sizden görüşleriniz beni dahada hırslandırdı. Best model of turkey'e giricem 11 ay diyet halindeyim Rabbim izin verirse.Bunu duymak gerçekten bi insan için çok mutluluk verici. Elimden geldiğince herkese yardımcı olmak isterim.

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız, önümde uzun bir diyet dönemi var söylediğiniz bölgelerin eksikliğini sanırım farkındayım, durmak yok çalışmaya devam :)

Ben faydasını gördüm ama yumurtanın tadından kaçıyosun, bundada karışım herşeyle olmuyor. Yani eğer ki karıştıracağınız bi formülünüz yoksa almayın. Su ile berbat derecede bi tadı oluyor hiç bir insanın içemiceği kadar :D
Yok ben yemeyi sevmiyorum sorun o ama hertürlü içerim muz süt falan dener güzel bir karışım bulurum tadını bastıracak.Yulaf kepeğini de istesem günde 1 kilo tüketirim yutarak tadını almadan ama yemek yemekten bildiğin iğreniyorum :D Yarışmadada başarılar bu arada.

Yok ben yemeyi sevmiyorum sorun o ama hertürlü içerim muz süt falan dener güzel bir karışım bulurum tadını bastıracak.Yulaf kepeğini de istesem günde 1 kilo tüketirim yutarak tadını almadan ama yemek yemekten bildiğin iğreniyorum :D Yarışmadada başarılar bu arada.
o zaman denemelisin tüketimi kolaylaşıyor baya :) muz,fıstık ezmesi,(protein tozu varsa),yulaf + yumurta tozu mikserde çok güzel olur yağsız sütle. teşekkür ederim ;)

bu örnek beslenme sizin defi beslenmeniz sanırım çünkü karbonhidrad bana çok az ant öncesi ve sonrası
kesinlikle yazıdada belirttiğim gibi herkesin hedefi, anatomisi, boyu ve kgsi farklıdır kendine uyarlayıp araştırıp en uygun seçenekleri değerlendirip planlaması gerek. karbonhidrat fazla tüketmiyorum iş gereği kütle almamam gerek :D

Modellik için aranan vücut bence benimde hedefim modellik ama sanırım tek engel boyum yeterince uzun deil ama bakalım 2 3 yıl daha var belki uzarim :D başarılar abicim hakkında hayırlısı..

Back
Yukarı