alkol alamıyorum yiter yaaa :S

bu spor yüzünden alkol ile tüm ilişkim bitmek üzere ya. 18 yaşındayım. amacım harbiden sağlam kas yapmak. ama alkolü çok seven ben alkol alamıyorum. zaten zar zor 3-4 cm hacimlendim onlarında alkolden gitmesin diye içemiyorum.
off off valla çok dertliyim. 4 gündür evde tekim. eskiden olaydı evi tekel bayi yapardım. ama şimdi uslu uslu oturuyorum. bu nedir ya! yiter ya yiter ya. !!!

alkolün ödem yaparak vücutu şişkin tuttuğuna dair duyum aldım bu arada. nedir doğrusu ?

sporun faydasını burda görmüş olduk işte ne güzel alkolden kurtuldun.bence yeter ya yeter gibi cümleler yerine oh be negüzel bir illetten kurtuldum gibi kendini olumlu yonde telkin edersen daha iyi olur bunu bir kayıp olarak değilde kazanç olarak gör

Yarışmalara hazırlanmıcaksan neden kısıyorsun ki kendini. Her cumartesi alkol almaya devam ediyorum. Sosyal çevremden kopamam hiç bir şekilde. Sporun da bunun önüne geçmesini istemem.

Yarışmalara hazırlanmıcaksan neden kısıyorsun ki kendini. Her cumartesi alkol almaya devam ediyorum. Sosyal çevremden kopamam hiç bir şekilde. Sporun da bunun önüne geçmesini istemem.
@devilish ben alkolü illet diye görmüyodum ki. bağımlılığım falan yok yani. keyif iiçn alıyorum alkolü.

tabikide yarışma fln gibi derdim yok ama vücudumun şişik durmasını istiyorum tabikide, 1-2 bira dan birşey olmaz tabi ama, genede alkol alınca şişikliğin indiğini hissediyorum.
ama tabikide alkolden kopmam imkansız. ortamı olunca affetmem içerim her türlü.

Bira göbek yapar. Sürekli içmemek gerek. Ayda bir defa ufak kaçamaklar yapılabilir. Ben alkol almak istediğimde bir kadeh kırmızı şarabı tercih ediyorum. Fazla kendini de sıkarsan bi süre sonra hem beslenme düzeninden hem spordan soğur hatta bu soğuma seni vücut geliştirmeden bile uzaklaştırabilir. O yüzden kendine özel günler belirle. Mesela ben haftada bir bi porsiyon tatlı yerim. Bazen unutuyorum, denk gelmiyor, canım istemiyor 2-3 haftada bi kaçamak yapıyorum.

Sende bu şekilde bi düzen oturt, hem hayttan keyif al hem sporundan verim...

alkolden yana hiç bir sıkıntım yok içerim. Göbek olsun varsın. O ortamı o muhabbetleri o eğlenceyi , gülüşmeleri kaçırcağıma varsın göbek olsun :D sıkı bir çalışmayla yavaş yavaş gider. Ama tercihiniz biradan yana olmasın bence :D

Bende spordan once ciddi alkol tuketirdim artik nerdeyse hic icmiyorum. Cok nadir.

Bunu kendine bir sans olarak gor, alkol faydali birsey degil ki, elbette gencsin eglenmek kafayi bulmak istiyorsun ama alkolsuzde guzel vakit gecirebilirsin.

Kendinide bu kadar kasmana gerek yok, icmek istiyorsan ic, ama 1 bardaktan fazla icme ve uzun surede tuket o bardagi.

Nasıl bir hukuk vardır ki bu içki ile aranızda bu kadar dert yaptı :) Arada sırada alkol tüketmenin zararı olmaz ama aşırısı (evi tekel bayii kıvamına getirmek suretiyle) kesinlikle yaptığın sporada, hayatınada kötü yönde tesir eder. Tavsiyem günde litre litre bira içileceğine, arada sırada arkadaşlar ile sohbet esnasında adam gibi cin, votka gibi içkiler tüketilmesi.

sanki çok matah cok güzel birşeymiş gibi isyan ediyorsun
.alkoldan sigaradan stresden uzak huzurlu bi yaşam için servetlerini merkezlere hastanelere uzmanlara döken insanları tanıyorum :D
gençligin böyle insanı heba eden ugraşlara battıgını görünce çok üzülüyorum çok.

Garipitir kimi insanlar (benim gibi) tatlı krizine girer kimi alkol bendede puding hastalığı var kafama takılınca hiç dayanamam (bu kriz olayını başlığı açan arkadaş için söylemedim genelleme yaptım.)

gevşemek rahatlamak için arada bir alkol alıyorum; sonra daha beter depresyona giriyorum eyvah geriliycem diye.
onu bunu bilmem ama alkol bu yaptığımız sporun en büyük düşmanlarından bir tanesi.

18inde alkolsuz yapamıyorsan ileride ne olur diye düşünmeye başladım...
(bu arada kendine çok kısıtlama yaparsan bu spordan soğursun arada kaçamak yapmalısın)

vodka iç kate moss öyle yapıyormuş:) yada tekila iç benim tavsiyem 5-6 shot yap üstüne 1 tane efes light çek %48 kalorisi azaltılmış ooh cillop :) alkolün yanındaki mezelerden uzak durmak gerek tuzlu fıstıktı carttı curttu. Şunuda unutmayalım arkadaşlar alkol bütün kötülüklerin anasıdır ama ana gibi yar olmaz=)

sporun faydasını burda görmüş olduk işte ne güzel alkolden kurtuldun.bence yeter ya yeter gibi cümleler yerine oh be negüzel bir illetten kurtuldum gibi kendini olumlu yonde telkin edersen daha iyi olur bunu bir kayıp olarak değilde kazanç olarak gör
aynen öyle, 2 kez alkol komasına girdim sporu bıraktığım dönemde, şimdi spor her daim alkol almamda beni engelliyor, en azından eskisi gibi oturup yarım şişe içmiyorum, yada 5-6 birayı dayamıyorum.

bende 3-4 haftada bir kaçamak yapamıyorum hiçbişecikler olmaz ucunu kaçırmadıktan sonra.
alkol bir hayat düzeni tabii. eğer bi kere tadını aldıysanız bırakamıyorsunuz. bu konuda kendınızı sıkarsanız spordan bile soğuyabılırsınız. önemli olan bazı şeyleri zevk alarak tadında, ucunuda kaçırmadan yapabilmektir.

Alkol muhabbet içindir bence,kalkıp deliler gibi icmenin bir anlamı yok.Arkadasların da dedigi gibi arada sırada muhabbet ortamında 1-2 kadeh biseyler icebilirsin ama bu piskolojiden kurtar kendini önce,insana ulaşamadığı şeyler her zaman daha çekici gelirmiş.Kasma kendini kafanı da takma alkole belli bir zaman sonra canın istemicek bile zaten merak etme.

Bence arada kacamak yapabılırsın kafana takma tarzı dusuncelerde yanlıs..

Kalben, vıcdanan ve fızıken rahat olmak ıstıyorsan ıcme..

Hanı kendını bu spor veya herhangı baska bır sey ıcın kısıtlama da dıyorlar, kısıtlama zaten kendını sadece karar ver ırade senın ıraden.. Zararlı oldugunu ıdrak edersen ıradenı kullanıp ıcmezsın, hatta baslamazsın bıle..

Back
Yukarı