ALL STARS Amino Tropin (132 Tablet)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 30 73,2%
  • Orta karar

Votes: 7 17,1%
  • Basarisiz

Votes: 4 9,8%

• Total voters
    41

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
attachment.php

Yetkli Satıcı: All Stars Amino Tropin

Kullanım tavsiyesi: Antreman harici günlerde sabah kalkar kalkmaz 300 ml su ile 6 tablet alınız. Aşağıda verilen kullanım şeklini takip ederken 300-500 ml su ile alınız.
AMINO TROPIN’ in 6 haftalık kullanım şekli:

Vücut ağırlığınız 80 kg’ den az ise Antremandan hemen sonra 6 tablet
Vücut ağırlığınız 100 kg’ den az ise Antremandan 45 dk. önce 6 tablet ve antremandan hemen sonra 6 tablet
Vücut ağırlığınız 100 kg’ den fazla ise Antremandan 45 dk. önce 10 tablet ve antremandan hemen sonra 10 tablet

Eklentiler

• amino.jpg
    amino.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 1.500
mega forte nin benzeri bir ürününü cıkarmış all stars..çok etkili bir amino oldugu belli zaten..orntihine yüksek oranda 1152 mg, bcaa 5004 mg, arginine 1500mg daha ne olsun..b6 vitamini de var.

.bence cok güzel bir ürün, ama 132 tablet ve 110-125 ytl arası değişiyor piyasa fiyatı..ben kullanmaya kalkışsam 10 günde bitiyor..aynı fiyata mega forte alsak 10 gün kullansak 2 porsiyondan, daha cok orntihine-arginine-glutamine almış oluruz, ama burdaki bcaa miktarını alamayız tabi..yurtdışında bu ürünü alacaksın...ama aklıma yazdım bu ürünü, sevdim..

1-2 haftaya bu ürünü alacağım.
amino drink powderi çok güzeldi all starın..eminim bu daha da iyidir.

yurt disindada diger ürünlere göre oldukca pahali.ben kullandim ama pek bi sonuc alamadim.aldiginiz süre boyunca antremanda iyi pump etkisi veriyor.ama sanki kalici degil gibi...

Arkadaşlar, allstars bir türlü anlam veremediğim bir firma.

Alman markası olmasına rağmen Almanya'da bile o çok pahalı.

Yani bu fiyatı neye dayanarak koymuşlar aklım almıyor.

Bütün ürünlerinde gereksiz bir pahalılık var.

Türkiyede her ürün pahalı olduğu için belki oraya çok yansımıyor.

Ürünü kullanmadım; ama kullanacağımı da sanmıyorum.

Burada 37,5€ dan satılıyor. O para alınabilecek çok fazla şey var.

İçeriği güzel olsa da bence para-performans olarak çok geride kalıyor.

Mega forte'den daha etkılı oldugnu soyledı bana hocam. 2sinide kullanan bırısı olarak bunu almamı uygun gordu.

Sizin goruslerınız neler? Kullanan var mı?

Piyasada Mega forte den daha kaliteli bir amino olduğunu sanmıyorum. Hocan bu ürünü satıyor ise ondan tavsiye etmiştir. Yoksa Mega Forte nin yanına yaklaşamaz. Hem fiyatı pahalı hemde çok yüklü bir amino kombinasyonu yok gibi. Senin anlayacağın tamamen duygusal.

Bu arada kullanan arkadaşların yorumlarını da alabiliriz.

Arkadaşlar çok ilginç bir durum var. İlk defa WEIDER ve ALLSTARS'ın bi kampnya yaptığını gördüm. AMİNO TROPIN distribütörün sitesinde 69 TL. Normal fiyatı 165 TL idi.. Gerçi sabah baktım neden bukadar ucuz diye son kullanım tarihi yaklaşmış. 1 ay kalmış. Ama bnm hocalardan falan duyduğuma göre bu ürünler son kullanımdan sonra 3-5 ay daha rahatça kullanılıyomuş. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

all stars ve weider in ürünlerinin son kullanma tarihleri hep kısadır bu nedenle sık sık böyle şeyler oluyo takip edin derim ben

Evet bu konuda haklisiniz. All stars in son kullanma tarihine yakin ürünleri gerçekten çok ucuz oluyor ben genelde bu ürünlere yöneliyorum. Zaten 1 ayda bitecek ürünler oluyor.

Bu ürünü kullandım arkadaslar ben 100 liraya almıştım. ürün gerçekten etkili antreman esnasında ve sonrasında kendini hissettiriyor. bunu ürün bitince daha iyi anlıyacaksınız :) çalışma sonrası ağrıları hissedilir ölçüde azaltıyordu. daha önce universal kullanıyordum fakat ikisi arasında büyük fark var tropin parasını epeyce hak ediyor.

merhabalar arkadaşlar sitede yeniyim aydınlatırsanız çok mutlu olucam 4 aydan beri bu sporu yapıyorum gecen yılda 4ay kadar yapmıştım boyum 1.86 kilom 70 2 aydır weider power whey kullanıyorum ve artık amino asit almak istiyorum sizce hangisini almam gerekir bu ürünü alsam mı diyorum ancak bünyeme çok fazla gelir mi bilmiyorum lütfen yardımcı olun
şimdiden teşekkürler..

kullandım gayet guzel hatta gecekten bukadar hızlı cozunmeye baslıomu dıe merak edıp 1 tanesını feda ettım :D cay bardagına yarısı kadar su doldurup attım bekledım 4. dakıkada erıme basladı 40dakıkada tamamen toz oldu :D basarılı bı urun

Back
Yukarı