Arkadaşlar bu sayfaya yeni üye oldum ve daha konunun nereye açılacağını bilmeden sizden yardım talep ediyorum . Ben senelerce kilolu şişko bir yaşam sürdüm. Sizler de bilirsiniz ki kilolular ortam da komik esprili kişiler olarak bilinirler. En azından ben oyleydim. Kendimle barışık bir yaşam sürdüm. Mecburdum da. Başka çarem yoktu. Zayıflama iradesi gösteremedigim için böyle yaşamak zorundayım diye düşünürdüm hep. Yani kendimle barışık. Yaşım 24. Boyum 1.78 ve bundan 1 bucuk sene öncesine kadar 95 kilo civarıydım. Ta ki birisi benimle dalga geçene kadar. Kilom la alakali hicbir söz beni incitmemişti ve o an hayat benim için cehenneme dönüştü diyebilirim. Internetten şok diyetler araştırdım. Sadece ekşi elma yiyerek diyete basladim. Bu 3 hafta sürdü. Daha sonra sabah kahvaltısı yapmaya basladim o da çok çok az denecek kadar. Akşamları ise sadece çubuk kraker yedim. Bu sekilde 2 bucuk ayda 25 kilo verdim. Tamamen cahillik. İstah falan kalmadı git gide eriyordum. Baş donmesi sac dökülmesi dişler de çıkan sıkıntılar vs. Annem bile ağlıyordu. Daha sonra zar zor toparladım kendimi. Beslenmeme dikkat ediyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Cardio da yapıyordum. Ilk başlarda olduğu kadar olmasa da halen derim cıvık. Çok çok kilo vermediğim için aşırı bir sarkma olmadı fakat var. Sizin tecrubeleriniz den faydalanmak istiyorum. Nasıl toparlarım. Allah rızası için yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler..