Arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır bu sistemin benzerini uyguluyorum, önceleri 10x10 tekrar yaparken, vücut güçlenip ağırlıklar artmaya başlayınca 10x10'u çıkaramadığımı farkettim, çünkü 10 set ve hep aynı haraket o bölgenin yorulmasına yol açıyor doğal olarak, ama şunu söylemeliyimki sistem çok işe yarıyor, bunu ölçülerimdeki artıştan ve sürekli artan ağırlıklardan çıkartıyorum, buda bu sistemin bana sağladığı faydanın bir ölçütü. Şimdilerde ise sistemi biraz daha geliştirerek kendimce örneğin 5 yada 6x10 sonunda yaptığım harekette ağırlıklar düşerse hemen başka bir harekete geçiyorum ve sonuçta yine toplamda 10 sete tamamlamış oluyorum ve böylede çok fayda gördüm. Örneğin göğüs için adını yanlış hatırlamıyorsam ayakta cable-fly yaptığımda artık benim için ağırlıklar çok arttığından en fazla 5x10 bile zor yapıyorum, ondan sonrada 5x10 incline yada düz bench prese geçiyorum ve aynı etkiyi alıyorum. hatta başka harekete geçtiğim için bazen 5x10 bench presi takriben 5x10 inchline bench pres daha yapıyorum ve toplamda 150 tekrara ulaşmış oluyorum, o zamanda çok süper oluyor, ama tekbir kasa yönelik bu kadar çok tekrarı kasın çıkarabilmesi için creatin almak gerekli, yoksa kas yorulduğu ve vücutta enerji ihtiyacını yeterince karşılayamadığından dolayı aynı performansı gösteremiyorsunuz, ama creatin alan kas yinede kasılmaya devam ediyor, işin güzel tarafıda bu. Birşey daha var aynı hareketin bu kadar çok tekrarı sonucunda sinir kas koordinasyonunuzu kaybediyorsunuz ve bunun sonucunda sakatlanmaya müsait bir yapı oluşturuyorsunuz, o yüzdende belli bir yerden sonra başka bir harekete geçmek daha faydalı olacağı düşüncesindeyim.