ALLeyezONme
Üye
Bildiginiz gibi 7 aydir almanyadayim.gelir gelmez en yakinimdaki spor salonuna basladim..Turizmci olmam dolayisiyla türkiyede 11 farkli yerde salona gittim.Bunlarin icinde benim icin en önemli olan ve bana en cok sey veren 2 salon vardi.Birincisi lüleburgazdaki flexör hocam ve arkadasim,bir digeride tekirdagdaki fatih ceylan kankamdi.
Burda sunu fark ettim arkadaslar.Bildiginiz gibi supplement ve anabol satisi burada epey bi yaygin.Her nekedar bizim primolari burda el altindan 25 euraya satsalar bile
)) Konu su ki...Yillarimi bu spora verdim ve nice saglam ustalar, insanlar tanidim.Burda beni sasirtan ne biliyomusunuz?15,16,17 yasinda insanlar,burda benim gittigim salonda 80+ definisler...Bunun nedemek oldugunu bu sporla profi ilgilenenler anliyabilir ancak.Kimse caktirmiyo ama,calisirlarken parlayan tenleri bana hicte yabancisi olmadigim bir gercegi hatirlatiyo maalesef...Maalesef diyorum cünkü herseyin bir zamani oldugunu savunan müsabiklarin ne denli hakli oldugunu hatirlatiyor bu bana...
Burda sunu fark ettim arkadaslar.Bildiginiz gibi supplement ve anabol satisi burada epey bi yaygin.Her nekedar bizim primolari burda el altindan 25 euraya satsalar bile