Alpreren, 6 ay body

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

JeyJeyy

Üye
boyum 1.78 kilom 55 omuz 110 bel 79 kol 29 ayaklarım ince :( ilk başladığımda 50 kiloydum beslenmeme dikkat ediyorum ama metabolizmam çok hızlı galiba bana bir şeyler önerebilecek büyüklerim varsa yardımlarınızı bekliyorum.
uhl6.jpg

alt yapı sağlam diyebilirim.kiloya takılma imaja bak.benim sercan diye bi arkadasım var 50 kıloda kası yok, gene 50 kılo tas gibi.buda boyle yani..karbonhıtratı cok al fazla ye.. dogru seylerı ye..

Teşekkür ederim yorumunuz için, haftada 1 kilo kırmızı et yiyorum yanında pilav makarna salata yiyorum sabah kahvaltıları peynir 3 yumurta beyazı felan elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum[DOUBLEPOST=1392930973][/DOUBLEPOST]
alt yapı sağlam diyebilirim.kiloya takılma imaja bak.benim sercan diye bi arkadasım var 50 kıloda kası yok, gene 50 kılo tas gibi.buda boyle yani..karbonhıtratı cok al fazla ye.. dogru seylerı ye..

kiloya takılmicamda :( kızların zayıfsın zayıfsın demesi artık çok zoruma gitmeye başladı :(

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı