• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Alt göğüs sorunsalı

ibody

Üye
öncelikle selamlar. ben 18 yaşındayım. bundan 3 sene önce 6-7 ay gibi bi süre spor yaptım (body). yazın bıraktım. bıraktıktan sonra 3 ay capoeira yaptım. onu da bıraktım. tekrar bodye başladım. geçen sene 5-6 ay gibi bi süre body yaptım tekrar. 1 senedir spor salonuna uğramıyorum. aklıma geldikçe evde kendim mekik, şınav vs. çalışıyorum. boyum 1.84. kilom 68-70. geçen sene spora giderken aminoasit aldım 2-3 ay kadar. 1 ay kadar da protein tozu kullandım. onun dışında başka bişey kullanmadım.

bunlar benim fotoğraflarım. biceps fotoğraflarını çalıştıktan sonra çektim (sıcakken yani). diğerleri normal, boş boş dururken çektiğim fotoğraflar.

şimdi size sormak istediğim, fotoğraflarda da gördüğünüz gibi alt göğüs kısmında, sanırım kaburganın şeklinden kaynaklanan bi eksiklik var. onu düzeltmek için ne yapabilirim? daha fazla mı kilo almalıyım?

tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

kemikte bir değişiklik yapamazsın sanırım gerçi estetik cerrahide neler yapıyorlar görüyoruz izliyoruz ama doğal yolla kemik yapını değiştiremezsin o eğrilik bence kalır ama üzerine et yaparsan ve kaslada sıvarsan ben göze batıcağını düşünmüyorum yapmasanda sen söylemesen o kadar göze batmıyor sen söylediğin için dikkatli bakınca gördüm. yani şuan bile kötü durmuyor.

Ben garip birşey göremedim, gelişmemiş bir göğüs kası sadece. Tedavi basit: VG

Hea altgöğüsüm öyle diye antremanlara başlar başlamaz altgöğüse abanma, ben hayatımda 1-2 gün alt göğüs çalıştım mesela ama oldukça şekilliler. Seninkilerde oldukça olağan şimdiki haline göre...

mestanoya katılıyorum.göğüsü doldurmanız laızm.alt göğüste problem göremiyorum?
vucudnuz fit.sıkı bir çalışmayla daha güzel görüneceği kesin.

spora tekrar başlamayı düşünüyorum. fazla hacimli bi vücut istemiyorum zaten. biraz daha kilo daha almam lazım galiba =] yorumlarınız için çok teşekkürler.

bende gogusde pek bırsey gormedım goze cırkın gelıcek kadar sorun yok.

Back
Yukarı