ibody
Üye
öncelikle selamlar. ben 18 yaşındayım. bundan 3 sene önce 6-7 ay gibi bi süre spor yaptım (body). yazın bıraktım. bıraktıktan sonra 3 ay capoeira yaptım. onu da bıraktım. tekrar bodye başladım. geçen sene 5-6 ay gibi bi süre body yaptım tekrar. 1 senedir spor salonuna uğramıyorum. aklıma geldikçe evde kendim mekik, şınav vs. çalışıyorum. boyum 1.84. kilom 68-70. geçen sene spora giderken aminoasit aldım 2-3 ay kadar. 1 ay kadar da protein tozu kullandım. onun dışında başka bişey kullanmadım.
bunlar benim fotoğraflarım. biceps fotoğraflarını çalıştıktan sonra çektim (sıcakken yani). diğerleri normal, boş boş dururken çektiğim fotoğraflar.

şimdi size sormak istediğim, fotoğraflarda da gördüğünüz gibi alt göğüs kısmında, sanırım kaburganın şeklinden kaynaklanan bi eksiklik var. onu düzeltmek için ne yapabilirim? daha fazla mı kilo almalıyım?
tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
bunlar benim fotoğraflarım. biceps fotoğraflarını çalıştıktan sonra çektim (sıcakken yani). diğerleri normal, boş boş dururken çektiğim fotoğraflar.

şimdi size sormak istediğim, fotoğraflarda da gördüğünüz gibi alt göğüs kısmında, sanırım kaburganın şeklinden kaynaklanan bi eksiklik var. onu düzeltmek için ne yapabilirim? daha fazla mı kilo almalıyım?
tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.