Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyler 16 yaşındayım 170 boy 75 kiloyum şu ana kadar hiç alt göğüs çalışmadım göğsüm şu anda 97 cm ve alt göğüs olmadığı için yağ gibi geliyor antrenorume sorunca bana boşuna alt göğüs çalışma karı gibi altı şişer dedi ne yapmam gerek
Gogus antrenmaninin son hareketi olarak dips yapabilirsin one egilerek. Goguslerin buyuk ihtimalle yaglidir ama dips yapmak sorun olmaz. Bench press yaptiginda gogus kaslarin tamamen calisir, dips sadece daha net izole eder.
Hocam goguslerim yağlı olduğunu düşünmüyorum sadece birincisi 2. Ay olmak üzere 5 aydır 2. kreatin Yukleyisim (şu anda ilk hafta bitti) ve pre workout bcaa protein gibi supplement leri de kullanıyorum ama karın bölgem ve bel cevrem hafif yagli bu arada başladığım gibi 2 bölge ve protein ile basladim