haticekkaya
Üye
Boy 170 kilo 53
alt karın neden asla gitmiyor !!!
alt karın neden asla gitmiyor !!!

Ama genel olarak çok zayifim zaten hepten yok olcamBölgesel yağ atımı olmadığı için genel olarak yağ atarak kurtulabilirsin ancak. Kısaca beslenme ile sporun bir gitmesi lazım. Detaylı bilgi için forumda arama yapabilirsin.
0 carb dediğiniz 0 karbonhidrat sanırımkarnınızın yan kısımlarını ve sırt kaslarınızı çok az da olsa büyütürseniz orada birikmiş deri gerilecektir.
0 carb diyeti deneyin.
çok sabırlı, çok istikrarlı olun.
glikojen depoları boşalacağından vücut adapte olana kadar ağırlıklarda düşüş ve hacimde azalma olabilir fakat çok inatçı alt karın yağlarını bu diyet ile eritmeyi tecrübe etmiştim.0 carb dediğiniz 0 karbonhidrat sanırım
peki ağırlık çalışırken karbonhidrat kesmek mantıklı olur mu
Peki alt karından kurtulduktan sonra aynı diyet devam mı etmeli ?glikojen depoları boşalacağından vücut adapte olana kadar ağırlıklarda düşüş ve hacimde azalma olabilir fakat çok inatçı alt karın yağlarını bu diyet ile eritmeyi tecrübe etmiştim.
insanın genetiğine bağlı olarak birey yağlanmaya başladığı zaman göbekten, basenlerden, göğüslerden, yüzden veya çeşitli bölgelerden daha fazla yağ kazanmaya başlar. örneğin ben kaloriyi arttırıp kilo almak istediğim zaman ilk önce yüzümden farkedilmeye başlıyor.Peki alt karından kurtulduktan sonra aynı diyet devam mı etmeli ?
O zaman karbonhidrati sifirlamak pek de anlam ifade etmiyo kalori açığı oluşturmak mesele öyle değil mi?insanın genetiğine bağlı olarak birey yağlanmaya başladığı zaman göbekten, basenlerden, göğüslerden, yüzden veya çeşitli bölgelerden daha fazla yağ kazanmaya başlar. örneğin ben kaloriyi arttırıp kilo almak istediğim zaman ilk önce yüzümden farkedilmeye başlıyor.
yani yağ oranınız arttıkça tekrardan o bölgede yağ birikmeye başlayabilir, aynı diyeti devam ettirmeseniz dahi günlük ihtiyacınız olan kaloriden fazlasını almaya başladığınız zaman vücudunuz tekrardan o bölgede yağ biriktirmeye başlayabilir.
Kalori hesabımı yapıyorum almam gereken kaloriyi tamamlamadan 400 500 arası açık bırakıyorum ramazandan ötürü spora gidemiyorum evde karın bacak egzersizleri yapıyorum ama cidden bu alt karın illet bişeySpor faliyetinizi bilmiyorum ama 0 karbonhidrat sizin icin gereksiz olabilir. Üstteki üyeye zıt gitme gibi bi niyetim yok sonuçta kendi tecrübesini paylaşmış yardımcı olmak icin. ama gereken miktarda kompleks karbonhidratın size zararı olmaz diye düşünüyorum.
Admin diezin profilinde kalori hesabı var oraya da bakabilirsiniz.