• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Alt karnımdaki yağları nasıl eritirim?

2 aydır fitnessa gidiyorum, başlamadan önce 60 kgydım skinny fattim şuan 68 kgyum ama alt karnımdaki yağlar hala aynı şekilde duruyor ne yapmamı önerirsiniz?
başlamadan önce ölçülerim:
kol :30 cm
omuz:105cm
göğüs 90 cm
bel: 73 cm
şuan ölçülerim:
kol: 34 cm
omuz:119 cm
göğüs 99 cm
bel 74 cm
before-IMG-20200322-WA0033.jpg
IMG_20200409_222421_759.jpg

Sabah aç karnına antrenman yapabilrsin. Sabah aç karnına Antrenman öncesı ılık su elma sirkesi tüketebilirsin. En önemlisi, ketojenik veya low carb diyet yapabilirsin.
Bana kalırsa biraz kütle kazanmaya odaklanıp daha sonra diyet yap. Ama çok takıntılıysan dediklerimi araştır ve dene.

Sabah aç karnına antrenman yapabilrsin. Sabah aç karnına Antrenman öncesı ılık su elma sirkesi tüketebilirsin. En önemlisi, ketojenik veya low carb diyet yapabilirsin.
Bana kalırsa biraz kütle kazanmaya odaklanıp daha sonra diyet yap. Ama çok takıntılıysan dediklerimi araştır ve dene.
aga haklısın bulktaydım zaten diş etim ağrımaya başladı o yüzden çok yemek yiyemiyorum şu aralar ben de bari avantaja çeviriyim dedim.

Orhan Yılmaz'ın bir konuşmasın da alt karın bolgesinde ki yağlardan kurtulmanın en garanti yöntemin 0 carb ile gerçekleşebileceğini söylüyor. Hatta kendisinin inatçı alt karın yağları videosunu izleyip daha garanti bir bilgiye ulasabilirsin.

Orhan Yılmaz'ın bir konuşmasın da alt karın bolgesinde ki yağlardan kurtulmanın en garanti yöntemin 0 carb ile gerçekleşebileceğini söylüyor. Hatta kendisinin inatçı alt karın yağları videosunu izleyip daha garanti bir bilgiye ulasabilirsin.
teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1586794757][/DOUBLEPOST]
3 ay kardioya rağmen gitmediyse yapın diyor videoda ben daha yeni başladım yağ yakmaya

Back
Yukarı