1 hafta yataktan kalmadığım için bu gün tekrar başladım göğüs ve sırt idmanı vardı. günüm aksiliklerle başlamasına rağmen, elimden geleni yaptım. sabah kız arkadaşımın "ben iyi değilim işten izin aldım gelip beni alır mısın?" demesiyle başladı daha sonra veterinerimin -bugün randevum var- köpeğini tüfekle vurulması sonucu şoka sürüklendim. sonrasında da evime geldiğimde 1 aydır aralıksız bütün gücüm ve motivasyonumla yaptığım sporumun tracklistinin, yani bugün şu hareketleri şu kadar tekrar yaptım, şu kadar ağırlık kullandım vb gibi şeyleri yazdığım defterimi annem ve babamın kaldırdığını nereye kaldırdıklarını hatırlamadıklarını söylemeyeleriyle motivasyon çöküntüsüyle başladım. yaptığım tekrarlar normalden daha az olmasına ve daha az zorlanmama rağmen, 12 setin sonunda "bugünlük bu kadar yeter." deyip dozunda bıraktım normalde 24 setlik bir idman ve sonrasında da 11 setlik bir karın idmanına girmem gerekiyordu ama sağlıklı kalmamamın, hem motivasyonum hem de gücüm için şov yapmaktan daha önemli olduğunu farkedip burda bıraktım. kalori yaktım, kaslarıma sinyal gönderdim. mutluyum tatlı bir uyku çöktü sağlıklı hissediyorum en iyisi de proteinin tadı!! bugün ne kadar aksi başlasa da tamamladım!!