American Pure Whey Isolate 2270g

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    66
Kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti, gerçi kreatinle birlikte kullanıyorum fakat uzun süredir yaşadığım kilo alma sıkıntısını aştığım düşünülürse kesinlikle tavsiye ediyorum.. Ürüne başlayalı 78 kg dan 83 kg a kadar çıkmış bulunmaktayım :)
Ayrıca merak ettim de bu konu neden proteinler bölümüne taşınmıyor??

2 kutu kullandım, sağlam antreman, sağlam beslenme ile 82 kg dan 86 ya çıktım bende.
demek ki gerçekten işe yarıyor.

arkadaşlar bende kullandım bu ürünü kullandıgım proteinlerde en memnun kaldıgım protein hem tadı hoş hemde içerigi güzel sütle karıştırınca bildigimiz çilekli süt oluyor :D
multıpower,hardlıne,twınlab,american pure whey bunların arasından en memnun kaldıgım protein tozu şuan hardlıne kullanıyorum bitince tekrardan american pure whey alıcam ama çabuk bitiyor :D

çileklisi güzeldi ama maalesef şu anda piyasada yok sanırım ithalatında bir sıkıntı var...

arkadaşlar bu ürünün çileklisini bugün aldım kutuyu daha açmadım fakat dikkatimi çeken bi konu var kutusu şeffaf mavi olduğu için içi gözüküo ve kutunun yarısı boş bana biraz tuhaf geldi normalde içini görmediğimiz için pek dikkat etmioruz fakat daha önce sürekli optımum kullanıyordum ve bu şekilde kutunun yarısının boş olduğunu hatırlamıyorum kutu boylşarına bakdım hemen hemen aynı ve baya bi dikkatimi çekdi bu konu sanki 2270 gr yok gibime geldi bu ürünün kullanan arkadaşların bu konuda yardımını bekliyorum ona göre açıcam kutuyu sadece kapağın üstünde şeffaf bi bant var içinde ayrıca korum kapağı vs çıkması gerekirmi? sahte olma olasılığı varmıdır cevaplar için şimdiden teşekkürler

bende bu ürünü hiç görmemiştim geçen hafta salon hocam baya bi ssayıda getirmiş bu üründen çok iyi bir ürün olduğunu söylüyor gerçi bütün rünlere öyle diyorlar ticari amaçlı fiyat oarak 160 lira dedi ve buda benim başka yerden alıcağımı gösteriyor benim biraz kilo sıkıntım var bu ürün faydalımı ve ürünü alabilceğim bursada bi yer yada bi internet adresi varmı ?
anırım yeni olmasındandır bilgilendirri
ürün sanki varla yok arasında çok şüpheci yaklaşıyorum ama ürünün iyi olduğuna inanıyorum ebay da arattığımda bile sadece 1 sonuşç çıktı karşıma ilginç bu ürün sanırım yeni olmasındandır diye düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
içerik oalrak iyi oalbilir ama bir daha üstüne para verseler içmem...
-yohama:çoğu -hatta bütün pro tozların-kutusu sadece ayrısına dkar dolduruluyor.hepsinde epeyce boşluk kalır.bire bu izole olduğu için daha az duruyor

-beko431:ben şubat gibi 115 e almıştım gerçi o zaman kampanya vardı ama araştırsan daha ucuza bulubilirisin şimdide

tad konusu benim için sıkıntı olmuyor proteini zehir olsa içerim hani.
bursada nerde bulabilceğim hakkında fikri olan varsa sevinirim
ayrıca ürünü kullandığını söylemişsin etkisi iyimi?
antremandan sonra ve gece kullanım yani günde 2 ölçek sanırım en az 1 ay gidiyor

tad konusu benim için sıkıntı olmuyor proteini zehir olsa içerim hani.
bursada nerde bulabilceğim hakkında fikri olan varsa sevinirim
ayrıca ürünü kullandığını söylemişsin etkisi iyimi?
antremandan sonra ve gece kullanım yani günde 2 ölçek sanırım en az 1 ay gidiyor

bursada nerde bulabilrisin bilemem ama nette güvenilir siteler var.140 ciavrında gözüküyor netten satış fiyatı.

etkisine gelirsek;benim aynı dönemde mide sorunlarım avrdı.düzgünde beslenemedim o yüzden açıkçası verim almadım.ama bu sorunlu dönemde ölçü kaybıda olmadı.2 ölçek 1 ay rahat gider.içinden 75 ölçek çıkıyor olsa gerek

spudd webb cevabın için teşekkürler, dün başladım kullanmaya çileklisinin tadı çilek hoşafı gibi :) optımumdan sonra alışmam biraz zaman alıcak, diğer arkadaşlar için bende bittiği zaman etkisini yazarım herkeze iyi forumlar:)

internette fiyatları 135-140 lira ama daha önce alışveriş yapmadığım siteler optimum da 135 lira ******** de ve güveilir bi site etki açısından optimummu puremi sizce ?

benim satın aldığım distribütor firma 5 lbs yi nakit 100 liraya veriyor,bugün aldım denemek için bu fiyata böyle sağlam içerikli bir protein bence harika...
bir de şöyle bir durum var, komplex protein tozu vehayut creatin&multivitamin takviyeli bir protein tozu almıyorsanız, whey protein whey proteindir, tabi ki de bu ürünün isolate olması kocaman bir artı...

teşekkürler.

Arkadaşlar supplement kullandığım mağazanın sitesinde gezerken yeni eklenmiş bir ürün gördüm,American Pure Whey,ve 33 grda 29 gr protein içeriği var.Bana oldukça yüksek geldi.
Bu ürün hakkında yorumlarınızı/fikirlerinizi alabilir miyim?
Fiyat/performans olark twinlab kullanıyorum ama bu yeni marka kafama yattı gibi.

%100 Whey Protein Isolate

1 Porsiyonunda ( 33 Gr ) 29 Gr Protein
Düşük Yağ Oranı
5.4 Gr Glutamine
6.5 Gr Bcaa
Düşük Laktoz
Aspartam İçermez
Splenda ( Doğal Tatlandırıcı )
Hızlı Emilim, Kolay Karışım

2270 gramı 141 lira,ama sanırm peşin olarak 125 gibi bir fiyata alınabilir.
Bu arada verdiğim link sanırım sponsorluk anlaşması vsden dolayı gözükmüyor.

ürünü dün aldım. 115tl ye. tadı gayet iyi, bilgilendirme için teşekkürler.

bahsettiğiniz distribütor bursaya kargo gibi bi imkan varmı özelden mesaj olarak atarsan nakit 100 tl iyi bi fiyat salonda 160 lira dedi gözümün içine bakarım gülesim geldi bide 135 tl ye optimummu yoksa eğer olursa 100 tl ye pure wheymi

aylık tam oalrak 100 lira elime geçiyor optimum için ayrıca para biriktirmem lazım :) ama eğer diyorsanızki optimum takar bunda fayda alamazsın sorun değil para denklerim bi şekilde

benim satın aldığım distribütor firma ankarada ,internet sitesinden fiyatları 30 lira kadar daha pahalı ,yani nakit almadığınız sürece fiyat olarak daha ucuza gelmiyor.

optimum konusuna gelince, artık optimumlar amerikadan ithal edilmiyor zaten üstüne bir de 145 lira verecek para yok ben de...

Back
Yukarı