ya ben anlayamıyorum şu tat takıntınızı :S
arkadaş içeriğine bakın önce ya.gerekirse tuvalet suyu olsun içeriği güzelse alırız.
tat olarak değil de içeriği hakkında kullanıp da yorum yapabilecek var mı?çok övdüler de bunu
sudan sonra en çok tükettiğin şey protein tozu ise zaten en başından yanlış yoldasın demektir.buda benim yorumum.aroma önemlidir fakat hiçbir üründe bugüne kadar iğrenç denilecek bir tada rastlamadım.bazıları koyu kıvamlıdır bazıları akışkan.bazılarında şeker oranı yüksek gelir bazılarında acımsılık ön plandadır.bana görede içerik başı çeker.
arkadaş "içecek" anlamında demiş olmalı. normal yani sudan sonra en çok tükettiği içeceğin protein shake olması. tabii ki önce içerik fakat lezzet de önemli çünkü bir yerden sonra çin işkencesine dönüşüyor.
arkadaşlar ben bu ürünü almadan önce bir araştırma yapmak istedim bakanlığa bilgi edinme hakkı çerçevesinde bir dilekçe gönderdim onlarda bana döndüler besin değerlerine bakacaklarını söylediler fakat parti seri no veya kutunun üzerinde yazabilecek herhangi bir numara istiyorlar yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar, bu ürün amerikada çok yaygın ve kaliteli olduğunu yazanlar var. Öncelikle bir ürün eğer amerikada satılıyorsa mutlaka bodybuilding com sitesinde bulunur. Ben bu sitede göremedim. Yaygın olduğunu idda eden arkadaş bir açsın baksın bulabilecek mi bu markayı. Bir diğer yer GNC mağazaları. Amerikada Türkiyeden farklı olarak GNC mağazalarından hertürlü kaliteli supplement markası bulunur. Yine yaygın olduğunu idda eden arkaşımız, GNC amerika sitesine girsin orada varmı bunada baksın. Benim bu marka ile ilgili ciddi soru işaretlerim var. Mesela bir diğer soru işareti bu işin duayeni olan Optimum Nutrition, ki bu marka amerikada uygun fiyatlarıyla ünlüdür, izole proteinlerinden çok daha ucuz olması. Bu kadar ucuza bu iş yapılıyor olsa ON kesin yapardı çünkü adamlar peynir ekmek gibi satıyorlar. Ayrıca American Pure Whey web siteside detaysız ve ayrıntısız. Kaliteli bir marka yoktur ki sitesi böyle özensiz olsun. Optimum, Ultimate, Twinlab, MuscleTech ve Multipower dururken ben fiyata aldanıp kendinize yazık etmeyin derim. Ben amerikada görmedim kısacası.